Aktualizálta a Bye-bye Szását a PA-DÖ-DŐ

2014. március 05. 12:06

Háj-háj Szása lett a Bye-bye Szásából: a közelmúlt eseményeire reagálva újraírta egykori slágerének szövegét a PA-DÖ-DŐ.

2014. március 05. 12:06

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wv-Zolo
2014. március 08. 16:28
"Gyerekek".Sok kis fonnyadtpöcsű klaviatúrahuszár.Játszátok itt a nagy rendszerváltót.Megmondom-majd én beszólok, soha életetekben nem dolgoztatok, termelő, alkotómunkát nem végeztetek(tisztelet a kivételnek). Narancslilaködös agyatokat hova tettétek? A Padödő a 90-es években nagy mértékben hozzájárult a "rendszerváltáshoz".(Egyébként nagyon szeretem a zenéjüket.)És minden elismerésem, hogy ebben a közgép-lázár-simicska diktatúrában ilyen frappáns paródiát mernek írni. Ui:Volt fidesz szavazó.
Peter8811
2014. március 06. 07:05
Már ez a By by Szása is tiszteletlenség volt a hős szovjet, drága, testvéri, megbonthatatlan, örök, felszabadítóink ellen. Nem tudom melyik faszfejű követte el. Idejönnek nagy erőkkel felszabadítani minket a nem megszállás alól beültetik Géczy Zsolt összes rokonát vezető pozícióba Lendvai Ildikotól kezdve A bécsi Lendvai Pali bácsiig és akkor itt a hála a By by Szása. Hát ember az ilyen faszfejű? Bocsánatkérésképpen énekeljük el Bajnai Gordonnal a Drága föld szülőhazádnak földje A drága liba ingyen vihető. Nincs a földön gazdagabb szebb ország A Wallis csodás világ birodalomnál.
Kárpáti Zoltán
2014. március 05. 23:39
Egyébként nem tudom miért kell mindig angolul beszélni. Ez valami betegség? Ez már rég nem menő. Ércsük a magyart is.
Kárpáti Zoltán
2014. március 05. 23:13
Hát a háj az találóbb az esetükben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!