Jobbik: Népszavazást az uniós tagságról!

2013. január 24. 10:59

A Jobbik üdvözli David Cameron brit miniszterelnök bejelentését, miszerint az Egyesült Királyság választópolgárai hamarosan népszavazáson dönthetnek hazájuk európai uniós tagságáról. A párt emellett felszólítja Orbán Viktort: kövesse brit kollégájának példáját, kezdeményezze Magyarország és az EU viszonyrendszerének új alapokra helyezését, és tartson népszavazást Magyarország uniós tagságáról.

2013. január 24. 10:59

Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében úgy fogalmaz: a brit miniszterelnök nemcsak saját népének adott esélyt arra, hogy véleményt mondjon „az eredeti célkitűzéseitől eltávolodott, az utóbbi években teljes központosítás útjára lépett unióról”, de reményt adott minden tagállamnak arra, hogy visszaszerezze nemzeti szuverenitását Brüsszeltől.

David Cameron szerdán, Londonban jelentette be, hogy Nagy-Britannia – amennyiben ismét a konzervatívok győznek – 2015 után, a következő parlamenti időszak első felében népszavazáson dönthet EU-tagságának jövőjéről.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SoukySanjay
2013. január 24. 16:02
Arra azért kíváncsi lennék,hogy milyen pofát vágnának a nagy EU-s főnökségben,ha eljutna odáig egy népszavazás híre.
Felebarát
2013. január 24. 15:33
valaki magyarázza már el, miért lenne jobb kivül, és miért lenne nem jobb?
tatka46
2013. január 24. 15:31
Nos ha ki lépnénk az unióból,vissza állnának a határok,ujra útlevél kellene sőt lehet,hogy a vizum is vissz állna? Nem kapna jó sok pénzt a Jobbikos képviselők sem. Lehet,hogy akkor a jobbikosokat be sem engednék több országba. Ez csak egy kicsi szegmense a dolognak.
Wazze
2013. január 24. 13:45
"Jobbik: Népszavazást az uniós tagságról!" BIZONY ÁM!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!