A kormány megint addig ügyeskedett, míg ismételten sikerült kárt okoznia Magyarországnak

2023. január 10. 11:35

Ehhez csak „gratulálni” tudok. Így biztosan még több tehetséges magyar fiatal fogja itt hagyni ezt az országot.

2023. január 10. 11:35
null
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
Facebook

„A kormány megint addig ügyeskedett, míg ismételten sikerült kárt okoznia Magyarországnak. Az Európai Bizottság ugyanis felfüggesztette az Erasmus+ programban való részvételét azoknak az egyetemeknek, amelyeket alapítványi formába szervezett ki a kormány.

Az Európai Bizottság nem tartja elfogadhatónak, hogy kormányzati pozíciókban lévő emberekkel tömik tele a kuratóriumokat, nem is szólva arról, hogy a közösségi források kezelésének az átláthatósága sem biztosított ezeknek az egyetemeknek az esetében.

Mindennek köszönhetően az ezeken az egyetemeken tanuló diákok nem vehetnek részt az Erasmus programokban, elesnek attól a lehetőségtől, hogy európai egyetemeken gazdagítsák a tudásukat. Ehhez csak »gratulálni« tudok. Így biztosan még több tehetséges magyar fiatal fogja itt hagyni ezt az országot.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onlye
2023. január 12. 09:59
Szutyok figec! Nyomorultak.
5m007h 0p3ra70r
2023. január 11. 12:09
"Így biztosan még több tehetséges magyar fiatal fogja itt hagyni ezt az országot." Holnap "még több" dolgom lesz mint ma.
masikhozzaszolo
2023. január 11. 10:26
/Európai Bizottság ugyanis felfüggesztette/ Aztamindenit! Orbán az EU Bizottság? Kitekeredett a szigetelőszalagból?
Infidel
2023. január 10. 21:41
..”hogy a közösségi források kezelésének az átláthatósága sem biztosított” ezt muszáj volt, hogy idézzem tőled te bitcoin-vadász csatornapatkány, hogy nem szakad rád egy Síp utcányi kutyaszar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!