Ne erőszakoljanak nőket!

2023. január 06. 10:50

Pont erre van most szüksége az orosz társadalomnak, hogy mindenféle börtöntöltelék megjelenjen kitüntetésekkel.

2023. január 06. 10:50
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Egyszerű hír a Mandineren, hogy hazaengedtek köztörvényes orosz katonákat és azt tanácsolták nekik, hogy ne erőszakoljanak otthon nőket!

Értitek? Elviszik a gyilkost, csalót, verekedőt, erőszakolót a háborúba, ahol megtanítják professzionálisan ölni (meg a felszólítás alapján erőszakolni, gondolom azért kell szólni nekik, hogy otthon már ne csinálják), és fél év szolgálat után amnesztiát kapnak és hazamehetnek.

Pont erre van most szüksége az orosz társadalomnak, hogy mindenféle börtöntöltelék megjelenjen kitüntetésekkel és olyan utasítással, hogy otthon ne erőszakoljon nőket…

Csarnai Attila készítette a Meghalni Ukrajnáért című filmünket, ahol magyar származású katonákat mutatott be, akik a háború áldozatai lettek. Volt ott egy katona, aki visszatért a frontról, pszichológusokra és szanatóriumra volt szüksége, hogy feldolgozza a háború borzalmait.

Na, most ehelyett megérkeznek az amnesztiát kapott bűnözők, gyilkolászás és erőszak után, aztán reménykednek, hogy otthon szépen fognak viselkedni.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/AP/Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világbéka
2023. január 06. 19:31
James Barker szakértő beleegyezett, hogy három másik megvádolt katona ellen is tanúskodjon. A bűnös beismerés állítólag a halálbüntetés elkerülésére irányuló megállapodás része volt . A szörnyű gyilkosságok 2006. március 12-én történtek Mahmoudiyában, egy Bagdadtól 20 mérföldre délre fekvő faluban. Állítólag egy ellenőrzőpontnál állomásozó öt katona megerőszakolta a lányt, Abeer Kasszim al-Dzsanabit, mielőtt elégették a testét, hogy bizonyítékokat rejtsenek el . A csoport ezt követően megölte apját, anyját és hatéves húgát. Barker elmondta a nyomozóknak, hogy a csoport whiskyt ivott és kártyázott, miközben a család elleni támadást tervezte. Azt állította, hogy ő, Pte Green és egy másik katona, Paul Cortez őrmester felváltva erőszakolták meg a lányt – és Pte Green ezt követően lelőtte őt és családját . Egy helyi felkelő csoport, az „Iszlám Hadsereg” azt állította, hogy 12 mérföldes hatótávolságú rakétát épített, és az áldozatról Abeernek nevezte el. Ahmad Qassim, a lány nagybátyja azt mondta, hogy nem hisz az amerikai igazságszolgáltatásban. "Át kell adniuk a bűnözőket... Irakban kellene bíróság elé állítani és itt kivégezni" - mondta a Guardiannek. "Egy gyilkosságot meg lehet oldani a helyi tanácsban pénzzel, de a nemi erőszakot csak az elkövető megölésével lehet megoldani" - tette hozzá Adnan Janabi helyi vezető. https://dab57h0r8ahff.cloudfront.net/594243/uploads/a912f720-6ff0-11ed-9628-518e4c472b2b_800_420.png
Kanóc
2023. január 06. 16:41
Anyám, add el a házat, vegyél rajta két ökröt.....
Szeredai
2023. január 06. 15:51
Remélem, dobbantott is egyet a Fruzsi.
lendvaiildiko
2023. január 06. 15:27
Ha jól értem, akkor hódoljanak e férfiak a férfiszerelemnek? Amúgy pedig minden háború velejárója a nők megerőszakolása. Így tettek nem csak az orosz katonák 1945-ben, hanem a II. Ukrán Front ukrán és nem orosz harcosai, s így tettek a töröm-osztrák konfliktusban a német zsoldosok is, megerőszakolván a magyar asszonyokat, kifosztván a magyar parasztokat. A migrik is elég hucut ifjak, Berlinben most nem csak erőszakoltak és egész jó háborús bulit rendeztek, gyújtogattak, rongáltak. Mint ahogy a tűbe nehéz befűzni a cérnát, akkor is, ha tű, de akkor is ha a cérna mozog. A német, holland, skandináv nők egy része éppenhogy nem idegenkedik a bevándorlóktól, sőt, szinte keresi a jó erőben lévő, fiatalembereket. Akkor van némi kis torokelvágás, ha huncut nyugati nők fickándoznak és váltogatják partnereit, ilyenkor a migránsok saját viselkedéskultúrájukat alkalmazzák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!