Hadházy szerint nem politikai leszámolás miatt gyanúsítják Horváth Csabát korrupcióval

2022. február 23. 21:58

Úgy véli, az MSZP-s polgármester meggyanúsításának minden bizonnyal megvannak az alapjai.

2022. február 23. 21:58
null

A zuglói MSZP-s polgármester, Horváth Csaba ügyéről beszélt a Magyar Hangnak adott interjúban Hadházy Ákos. A politikus szerint  Horváth valószínűleg nem a legnagyobb hal az ügyben, a valószínűsíthető áfacsalásban ugyanis nagyvállalatok vettek részt, a nyomozásban keletkezett iratok nagyon sok magas rangú kormánypárti szereplő érintettségéről szólnak és számos bűncselekmény gyanúját keltik.

Horváth Csabát a hírek szerint korrupciós bűncselekményekkel gyanúsítja az ügyészség, amely a zuglói parkolással kapcsolatban vizsgálódik. 

Hadházy szerint ez nem politikai leszámolás, tényleges cselekmények vezettek Horváth Csaba meggyanúsításához.

Hadházy Ákos úgy tudja, rendkívül szerteágazó ügyben folytatnak nyomozást, amelynek egyik mellékszála érhetett el Zugló polgármesteréig. Szerinte Horváth meggyanúsításának minden bizonnyal megvannak az alapjai, ugyanakkor elvárja az ügyészségtől, hogy hozzák nyilvánosságra, pontosan milyen bűncselekmények elkövetését feltételezik és erre milyen bizonyítékok vannak.

Szerinte az MSZP-s politikus meggyanúsítása csak a jéghegy csúcsa, a felszín alatt ott van az egész Fidesz rendszere.

(Nyitókép: Horváth Csaba Facebook-oldala)

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barni-a-hegyrol
2023. november 25. 17:45
Ákos, menekülj, amíg ki nem csinál téged is a vörös maffia! Én szóltam...
Parm
2022. február 24. 06:39
Hadházy kemény, mint a kád sarka :) Kicsit rányomoztatott a politikai konkurrenciájára, ami kapóra jött a Fidesznek is. Win-win :)
balbako_
2022. február 24. 06:34
A moslék olyan szövetség, hogy aki hátat fordít mindjárt vagy 6 kést kap a hátába és kórusban bőgik ezért is a Fidesz a hibás.
Gáspár
2022. február 24. 02:55
Szép lassan kiborul a bili.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!