2015 óta dőlnek meg folyamatosan a júliusi melegrekordok

2021. augusztus 27. 16:00

Kell ennél egyértelműbb bizonyíték arra, hogy a klímaváltozás egyre súlyosabb?

2021. augusztus 27. 16:00
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„2015 óta dőlnek meg folyamatosan a júliusi melegrekordok. Kell ennél egyértelműbb bizonyíték, hogy a klímaváltozás egyre súlyosabb, és lassan mindannyiunk életét veszélyeztetni fogja?

Nyilván globális, minden nemzetet magába foglaló összefogás kell ahhoz, hogy egyáltalán lelassíthassuk a folyamatot.

Kár, hogy az Orbán-kormány pont az ellenkező irányba megy: hatalomra kerülésüket követően folyamatosan rombolták le a környezetvédelmi intézményeket, megszüntették a zöld ombudsman intézményét, a környezetvédelmi hatósági rendszer jogköreit pedig a pártkatonák által vezetett kormányhivataloknak adták. Ma a fideszes beruházások minden környezetvédelmi kontrolltól mentesen működnek, ezek a projektek pedig számtalan esetben környezeti károkkal járnak – látjuk, mi folyik a Balatonnál vagy a Velencei-tónál. A kormánynak a klímaváltozás megállításáért kellene lépéseket tenni, nem a magyar környezetvédelem felszámolásáért.”

Nyitókép: Fekete-Győr András

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Királyfi
2021. augusztus 30. 07:26
Ez a kígyóvállú szardarab már megint olyasmibe üti az orrát amihez nem ért. Az igaz, hogy semmihez sem ért csak a buzuláshoz. Naperőmű...
bagira
2021. augusztus 29. 04:57
Gyanúm a dk tett lépéseket a Cseh ügy kipattanjon előválasztásra. Másik dolog a dk vezére nem csak a kormány oldalt fúrja hanem a koalíciós pártokat is a esélyes riválisokat eltapossa.
bagira
2021. augusztus 29. 04:23
Momentumos talpa alatt forrósodik a talaj.Valahogy a momentum nagy kuss-ban van , körülöttük izzik a galagonya Cseh Kata és családja cégügyei egyre zűrösebbek Olyanok moralizálnak, akik adóelkerüléssel, cégek bedöntésével, valamint trükkös pályázatokkal szerezték a vagyonukat. Cseh Katalinnak nincs helye a politikában ilyen múlttal. Van itt minden , adó felhalmozás , csődbe vitt céget családon belül adják veszik trükközés. https://ripost.hu/politik/insider/cseh-kata-es-csaladja-cegugyei-egyre-zurosebbek-2988456/
Lenyeg Telen
2021. augusztus 28. 20:08
Hát már az aztékoknak is keresztbe tett a "globális felmelegedés"... pedig akkor még nem is okádták a BKV-s dízel buszok a füstöt.... meg nem is élt ennyi ember a földön.... a szén-dioxidról meg már ne is beszéljünk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!