Legyetek átkozottak, ha ezt végigviszitek!

2021. január 21. 18:47

Itt nem zajlik más, mint az egyetemeink elfideszesítése.

2021. január 21. 18:47
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Egyre fokozodó dühhel követem a pécsi, szegedi egyetemi polgárok tiltakozását, meg a  debreceni HÖK undoritó árulását, egyetemeink fideszesítési, csicskitási, azaz alapitványositása kapcsán.

Nem, nyilván nem az ellenáló honfitársainkra vagyok dűhös, hanem erre a barbár kormányra. Mert mit tanultak meg az SZFE sztoriból? Hogy egyeztetni kell? Hogy egy demokráciában figyelembe vesszük az éintettek véleményét? Hogy nem lehet nagy múltú egyetemeket ad hoc átrendezni?

Neeeem.

Nagytekintélyű kormányunk azt tanulta meg, hogy akkor 2 hét alatt kell, a járvány idején lerendezni a dolgot, és akkor nem lesz ellenállás.

Ez a demokrácia? Nem, ez az önkény. Ha még nem is lenne igazuk az alapitványi státusz miatt tiltakozó oktatóknak, dolgozóknak, diákoknak, akkor se lehet ezt így intézni, és hát az a helyzet, hogy pont az intézés ilyen módja mutatja meg, hogy igazuk van a tiltakozóknak. Mert hogy lesz autonomia, megbecsülés, tiszteséges elbánás egy olyan történetből ami így indul?

Itt nem zajlik más mint az egyetemeink elfideszesítése. Mi köze van Novák Katalinnak a Szegedi Tudományegyetemhez?
Itt nem zajlik más mint a magyar jövő, a magyar tudomány, az oktatás jövőjének Tiborcz Istvánositása. Legyetek átkozottak, ha ezt végigviszitek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. január 24. 17:58
Nofene! Balosak voltak az egyetemek? És nem ordítottál?
Kompenzátor
2021. január 22. 13:16
Ahogy a nyugati egyetemek kb. 90%-a üzemel, mint vérbalos agymosó intézmény, ahhoz képest bármiféle fideszesítés csak jobb lehet, sőt, az egyetlen lehetőség a libsi mocsok ellen. Ezt a kultúrharcot a ti oldalatok kezdte, és borzalmas gerinctelenség amikor azon sírtok hogy a normális emberek zokon veszik a bolsevik terrort, neadj'isten ellenállnak. Nem hagytok más lehetőséget, mint a ti módszereitek visszatükrözését veletek szemben, különben bedaráltok mindent. Rohadt férgek.
kRoKoDiLaGyú
2021. január 22. 10:30
Ócska kis kommunista. Nem engedné meg a választott kormánynak, hogy kormányozzon!!? Hehe
Karbantartó9
2021. január 22. 10:19
Felháborodásod álságos, hazug, egyetlen célja: a 2022-es választásokra feltüzelni, tüntetésre hívni az egyetemistákat, mondvacsinált, hazug indokokkal. Ócska szemét ember vagy, szarért árulod a hazádat, próbálod gyurcsányt hatalomra segíteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!