Mit válaszoljon az a focidrukker, aki irtóra örül a válogatott győzelmének, de közben azzal cseszegetik, hogy ezzel végül is Orbán Viktornak ad igazat?

2020. november 13. 17:57

Igen, a kormánykritikus közegben nem mindenki viselte jól ezt a remek győzelmet.

2020. november 13. 17:57
Szily László
Szily László
444.hu

„Eleve peched van, hogy pont focidrukker vagy.

Ha más lenne a hobbid, mondjuk színházmániás lennél vagy túramotoros, akkor jó eséllyel egyetlen ismerősödnek se jutna eszébe nyilvános fórumokon azért baszogatni, hogy mivel töltöd a privát szabadidődet. Bezzeg így!

A politizálóbb hajlamúak ilyenkor ráadásul olyan vádlóan jönnek elő a fociba öntött rengeteg közpénzzel, mintha személyesen te talicskáztál volna oda 2,5 milliárdnyi TAO-pénzt a mezőkövesdi klubház elé, és mintha a színházakat és a közutakat nem pont ugyanúgy EZEKNEK a pénzéből tartanák fenn és építenék.

A liberális közegben mozgó magyar focirajongók mellkasa már tele van lila, ovális véraláfutásokkal a morális mutatóujjak folyamatos böködésétől.

És ha ez nem lenne elég, pechünkre eljutottunk az EB-pótselejtezőig, sőt őrületes hajrával meg is nyertük azt, végső kétségbeesésbe taszítva a magunkfajtát. A környezetünkben ugyanis nem mindenki viselte jól a dolgot és olyanok is akadnak, akik úgy acsarognak a válogatott sikerének örvendezőkre, mintha azok saját kezűleg szedték volna le a lélegeztető maszkot egy kórházban ápolt koronavírusos betegről és dugták volna bele az árát valamelyik NB1-es játékos pufimellényének zsebébe.

Azzal, hogy Nego egyenlítő góljánál ordítva felpattantál, tényleg jóváhagytad, hogy inkább épüljenek stadionok, mint kórházak? Amikor Könyves zseniális elmozgásánál üveghangon kezdtél visítani, hogy Szoboszlai lövését a gyapjas jak nászbőgésével ünnepeld, azzal tényleg igazat adtál Orbán Viktornak abban, hogy az elmúlt hetekben jobban érdekelte, hogy a sleppjével együtt élőben, all inclusive pezsgőzve nézhesse meg a Puskásban Ronaldót és Messit, majd a pótselejtezőt, mint hogy gyors cselekvéssel megakadályozza  többezer magyar megfertőződését?

Igen, a kormánykritikus közegben nem mindenki viselte jól ezt a remek győzelmet. Na nem azért, mintha a magyarok ellen drukkolnának. De minél kevésbé ismeri valaki a focit, annál könnyebben jut arra a téves következtetésre, hogy ez a drámai 2-1 valahogyan mégiscsak Orbán győzelmét jelenti, aminek normális ember nyilvánvalóan nem örülhet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. november 16. 07:10
Mit válaszoljon az a focidrukker, aki irtóra örül a válogatott győzelmének, de közben azzal cseszegetik, hogy ezzel végül is Orbán Viktornak ad igazat?" hát Szily elvtárs most 1:1 lett a szerbekkel, ez azért jobb, mintha győztünk volna....
catalina9
2020. november 14. 15:06
Szily elvtárs megpróbál belefingani a nulláslisztbe, és rárottyant a saját bokájára..
hátakkor
2020. november 14. 14:09
Azér Gyuri bának sem lehet kónnyű
Vizi369
2020. november 14. 11:41
Szily, ha nem akartok normális magyar emberek módjára örülni ennek a sikernek az a ti bajotok, ne örüljetek, le szarjuk az Orbán fóbiátokat, szenvedjetek, hajrá magyarok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!