Szétvertek mindent, ami keresztény és magyar

2020. október 15. 07:04

Hornék és Petőék bosszúja, avagy a nemzeti média kivéreztetése.

2020. október 15. 07:04
Stefka István
Stefka István
Pesti Srácok.hu

   „…a történelmi rendszerváltás lényegének megismertetésében elévülhetetlen érdemeket szereztek…

Mármint A Hét munkatársai szereztek elévülhetetlen érdemeket – mondtam az 1994. július harmadikai adásban. A Népszabadságban megjelent elemzésben, amiben részt vett mások mellett a Platán Média Consulting, ezt írták: »A Hét műsorvezetői lassan olyanná váltak, mint Móricka, akinek mindenről >az< jut az eszébe. A hóesésről éppen úgy, mint a Liberális Világkonferenciáról.«

Náluk az »az« a kommunizmus és a liberalizmus emberiségre és a magyarságra gyakorolt kártékony hatását takarja. Több műsorban ez jutott eszébe A Hét műsorvezetőinek. Miért, ez nem volt természetes?

[Szintén érdekes, hogy a Soros-féle Nyilvánosság Klub a Platán Média Consulting nevű cégre hivatkozik. A közvélemény-kutatással is foglalkozó Platán Média az Opten szerint egy egyszemélyes cég, vezetője egy bizonyos Fischer György. Fischer már 1990-ben szerepelt a sajtóban, mint „kommunikációkutató”; nem lényegtelen, hogy következetesen az MDF-et támadta a médiaháborúban. Ha minden igaz, ugyanarról az emberről beszélünk, aki később a szintén közvélemény-kutatással foglalkozó Gallup Intézet kutatási igazgatója lett. De ennél is érdekesebb, hogy a rendszerváltás idején egy bizonyos Fischer György volt a Szociáldemokrata Párt alelnöke, és sűrűn szerepelt a neve a párt szétbomlasztásának, szétesésének idején. Az akkor készült fotót és a későbbi összehasonlítva szinte biztosan ugyanarról az emberről van szó. Aki nyilvánvalóan teljesen független volt.]”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. október 15. 18:03
Hitvány,mocskos belügyi tudósító,full komcsi.
Pelso j.
2020. október 15. 10:40
Ti nem nemzeti média vagytok, hanem olcsó propagandisták.
szürkeSzarvas
2020. október 15. 09:02
Amit ir a Stefka-azzal nincs baj. Azzal van,hogy ő irja. Észre kellene vennie,hogy rossz reklámja annak az ügynek,aminek ujjabban a szolgálatára szegődött. Sokan vagyunk még,akik láttuk a másik arcát is.Nem a leghangosabb csahos volt,igaz-de Krudinák szerűen a nemzeti izénak sem volt a szoszolója. Nyugdijjba kellene mennie.
Aurora Borealis
2020. október 15. 08:47
Nemzeti média szetverese? :D :D ti teljesen hülyék vagytok? Képmutato, cinikus majmok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!