Én tényleg nem értem a magyar igazságszolgáltatást!

2020. július 30. 15:06

Mintha direkt utazna arra, hogy a lehető legrosszabbul jöjjön ki minden olyan ügyből, amely komoly sajtófigyelmet kap.

2020. július 30. 15:06
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„A magyar igazságszolgáltatás mintha direkt utazna arra, hogy a lehető legrosszabbul jöjjön ki minden olyan ügyből, amely komoly sajtófigyelmet kap. A jelenleg ismert tények szerint Orosz Bernadettet rendkívül brutálisan bántalmazta egy férfi, akivel elvileg szerelmi kapcsolatban állt. Az áldozat kitette a közösségi oldalára azokat a fényképeket, amelyek a bántalmazás után készültek és retusálatlanul megmutatják az állapotát. Ezek után az állítólagos bántalmazó becsületsértésért beperelte az áldozatot, amiért az nyilvánosságra hozta a képeket és megnevezte őt, illetve persze még 5 millió forintos sérelemdíjat is követel tőle emiatt. Természetesen ez a per előbb elkezdődik, mint ahogy a rendőrség a nyomozást az eredeti ügyben lezárta volna. Biztos jólesik az áldozatnak.

Persze mindegyik ellenzéki újság megírta, hogy nálunk is úgy működik a liberális jogállam, mint nyugaton. Jaj az áldozatoknak és az ártatlanoknak, totális jogvédelem a bűnözőknek. Természetesen lehetséges, hogy a nő csak összeverte magát, vagy megkért erre valakit, hogy ilyen módon tegye tönkre egykori szerelmét, de a képeket elnézve erre nem sok esélyt lát azért az ember. Természetesen az áldozaton és az elkövetőn kívül senki sem ismerheti pontosan a történteket, de az ügyben nyomozó rendőrök azért szinte bizonyosan tisztában vannak az események sorrendjével, időtartamával, a tanúk által elmondottak és egyéb bizonyítékok alapján, hogy mi is történhetett.

Az igazságszolgáltatás természetesen gondosan ügyel arra, hogy a közvélemény soha ne értesülhessen a rendőrségi nyomozás, a vádemelés és a bírósági ítélethozatal kulisszatitkairól. Ami egy ügyről a sajtóban megjelenik, nem áll komolyabb összeköttetésben a valósággal. Örülhetünk, ha a végén az elkövető és a tettes stimmel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2020. július 30. 18:14
Még egyszer sem volt dolgom bírósággal ha emberi számítás szerint azt az egy tanúskodást elfelejtem. A kommenteket olvasgatva hála Istennek.
Pelso j.
2020. július 30. 18:14
Te a világot nem érted. Meg nem is fogod.
nemecsekerno_007
2020. július 30. 17:53
Kis, magyar abszurd. Én nem is értem :((((
írmag
2020. július 30. 17:36
Meg kell tanulni a büntetést, kézremegés nélkül és töröljük a maszlagot megengedő törvényeket. Rend és béke kell! Ha így folytatjuk, az ország oda jut, ahová most éppen Gyöngyöspata került. Ez az út vakvágány, ott pedig nem lehet útdíjat kérni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!