A Kenderesi-ügyről

2019. július 28. 13:56

Ha hivatalosan igazolást nyer vétkessége, úgy a MÚSZ a szövetség fegyelmi bizottságát fogja felkérni a további lépések megtételére.

2019. július 28. 13:56
Magyar Úszó Szövetség
MÚSZ

"A Magyar Úszó Szövetség a koreai magyar nagykövetség munkatársaival együttműködve mindent elkövet annak érdekében, hogy kétséget kizáróan tisztázódjék, jogosak-e a Kenderesi Tamás ellen felhozott vádak.

A vizsgálati szakaszban a magyar válogatott tagját megilleti az ártatlanság vélelme, ugyanakkor ha hivatalosan igazolást nyer vétkessége, úgy a MÚSZ a szövetség fegyelmi bizottságát fogja felkérni a további lépések megtételére.

A Magyar Úszó Szövetség elítél mindennemű, az emberi méltóságot sértő cselekedetet, a magyar úszóválogatott tagjaitól pedig mindenkor a nemzeti színekhez és a sportág hagyományaihoz méltó magatartást követel meg. Ezen elvek megsértői az elkövetett vétség súlyának megfelelő büntetésre számíthatnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
12345
2019. július 29. 16:27
Nagy seggfej ez a MÚSZ. Nem, hogy örülnének, hogy működnek az egészséges ösztönök az úszójukban.
Takita
2019. július 28. 20:13
Az egész valahogy nem áll össze: Az a bizonyos fenék nyilván a bár egy kamerafelvételre kellően világos pontján volt található. Ez a felvétel használhatóságából következik . Namármost : - a bárpult meg a kivilágitás, (hát ez nem szokványos), meg ,hogy éppen ott áll egy táncosnő(miért?), - túl jó együtt. Amikor meg az ominózus hozzáérés (hmm.) tényálladéka bekövetkezett, a táncosnő mobilt ragad, és hívja a rendőrséget Egy táncosnő, a főnök megkérdezése nélkül, - ugyan már. Nyilván volt ott egy kisebb botrány ,- bepanaszolás, videó-visszanézés stb. és azután rendőrség kihívása. Ezt a szimpatikus magyar fiút ,úgy tűnik, hogy csőbehúzták. Egy biztos a bárnak ez egy kitűnő reklám lesz, hiszem a bulvár média bukik az ilyen sztorikra.
zöldalma
2019. július 28. 17:25
Ha táncoslánővel kötekedsz Európában, akkor a kidobóval kerülsz szembe és nem a rendőrséget hívják.
kizökkentidő
2019. július 28. 17:03
A magyar úszószövetségnek nem Gyárfás volt véletlenül az elnöke? Most meg eljátsszák a szentfazekat. Képmutató társaság! 18 esztendősen előfordulhatnak ilyen olyan kilengések. Ha nem követett el bűncselekményt, akkor leszállhatnának róla!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!