Nekem mindenféle bajom van Bugár Bélával

2016. március 15. 15:42

Az, hogy begyűjti a szlovák városi-kávéházi ficoellenes értelmiségiek és a magyarok szavazatait, hogy várhatóan koalícióra lépjen Fico Smerjével és a szlovák nacionalistákkal, egy olyan politikai bravúr, ami előtt le kell borulnom.

2016. március 15. 15:42
Tokár Géza
Felvidék Népe Front

„Viszont az, hogy kitartó, egy éves kampánnyal begyűjti a szlovák városi-kávéházi ficoellenes értelmiségiek és a magyarok szavazatait, hogy várhatóan koalícióra lépjen Fico Smerjével és a szlovák nacionalistákkal, egy olyan politikai bravúr, ami előtt le kell borulnom. Béla, nem gondoltam volna, de megcsináltad.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. szeptember 13. 16:45
bela bugarova mindigova igazatova mondova.
polnemkor
2016. április 01. 17:02
Arma Gedeon, nem mindenki csupaszcsiga. Még csak nem is mindegyik politikus az. Bugár ezt teszi hogy tót megbízásból szétverje a felvidéki magyar politikai képviseletet és elősegítse a teljes asszimilációt. Sikerrel. És ez neked imponál. Lelked rajta.
Arma Gedeon
2016. április 01. 17:01
Fel se tűnik Tokárnak, hogy dicséri Bugárt? A politika egy ilyen szakma. Bugár nagyon tehetséges. Lesz magyar képviselet? Lesz. Az MKP-tól lesz? Nem, ők balfaszok.
Arma Gedeon
2016. március 16. 12:33
Vegyük már észre, hogy a "magyar" és a "szlovák" papírízű eszmények, ideológiai konstrukciók. A való életben a Felvidéken van egy többszázezres, nyomokban akár milliós tömeg, létező emberek, akik két nyelven beszélnek és mindkét kultúrában jól érzik magukat. Nevezhetjük kettős identitásnak, vagy másnak, a dolog létezik. Hova álljanak a balgák? Ezt a tömeget tudja jól megszólítani Bugár pártja, ami minden mocskos ologarchikus korrupt hordalékával együtt is egy méletképes politikai találmány. A történelmi magyar állam potenciális felélesztése felé sokkal inkább mutathat eszközként, mint egy tisztán magyar párt... Na, ezt kevés csonkamagyar hazafi képes felfogni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!