Az MSZP feljelentést tesz Kövér László nyilatkozata miatt

2016. február 17. 16:00

Jogállamban egy közjogi méltóság nem fenyegethet nyíltan egy várost. Kövér László keddi szavai nemcsak hogy közjogi méltósághoz méltatlanok, de jogi szakértőink egybehangzó véleménye szerint a hivatali visszaélés büntetőjogi tényállását is kimerítik.

2016. február 17. 16:00
Gőgös Zoltán
MTI OS

„Az MSZP a házelnök minden aljas határt átlépő salgótarjáni nyilatkozata miatt hivatali visszaélés gyanújával tesz feljelentést.

Jogállamban egy közjogi méltóság nem fenyegethet nyíltan egy várost. Kövér László keddi szavai nemcsak hogy közjogi méltósághoz méltatlanok, de jogi szakértőink egybehangzó véleménye szerint a hivatali visszaélés büntetőjogi tényállását is kimerítik. Kíváncsian várjuk, a Polt Péter vezette ügyészség hogyan értékeli majd a házelnök kijelentéseit. 

Salgótarján szabad város, amely nem tűri a nyílt fenyegetést, és amely nem kér a Kövér-féle megfélemlítésből, azt viszont követeli, hogy a kormány ne vonja el a napi működéséhez szükséges bevételeit. Demokratikusan kormányzó párt nem kezel mostohagyerekként egy 35 ezer fős várost. Az MSZP felszólítja a Fideszt, hogy fejezze be a salgótarjániak zsarolását!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2016. február 18. 06:19
Most már megnéztem, hogy miről beszéltek. Szerintem ez csak simán a fideszes jelölt mellett való kampányolás, semmi fenyegetést nem látok benne.
balbako_
2016. február 18. 06:00
Mikor NEM jelent fel az MSZP? Ez lenne a hír!
kálmi
2016. február 18. 05:34
Tegyenek. Vesztenek. Mindenképp.
Szúnyog
2016. február 18. 00:17
Gőgös egy védendő emlék. A kádárista buta, foxi- maxin képzett TSZ elnök mementója, vigyázni kell rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!