Szomorú látnom

2014. január 16. 20:10

Szomorú látnom, hogy az az ember, aki '89-ben hazazavarta a szovjeteket, az most ajtót nyitott és beengedte az oroszokat.

2014. január 16. 20:10
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. január 17. 09:57
Mert miután elmentek a tankok bejöttek a bankok a másik irányból. Jelenleg az oroszok jelentik kisebb veszélyt Magyarország szabadságára és függetlenségére.
improduktiv
2014. január 17. 09:46
Gondolom azt is szomorúan látod, hogy pl. Hévíz manapság szinte az oroszokból él, hogy az egyik legkomolyabb exportpiacunk, és annak pl. örülsz, hogy a gázcsap a kezükben van, ami persze nem kitettség, viszont egy atomerőmű, ami nem Oroszországban, hanem itthon van, az függőséget jelent. Barom.
kjkj945
2014. január 17. 09:24
FG Szomorú látom!!!
berzsian56
2014. január 17. 09:07
Amit te csinálsz Gáborka, az már nem szomorú, inkább szánalmas. Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. Nincs egy hónapja , amikor még ezerrel határolódtál el attól a brancstől , amibe később beálltál. Mit mindjak, gerinces magatartás. Az meg kiváltképp érdekelne, mit keresnek a régi alvó ügynökök ezen a listán, és kik erőltették oda őket? Mit kerestek balos pártvezetők egy karmester magánlakásán, milyen felhatalmazással osztotta az észt Konrád György , Heller Ágnes, meg a többi kűlsős fényhozó. Érdekes leosztás amikor civilek parancsolnak pártvezetőknek, ők mondják meg ki legyen, ki ne legyen, kinek hol a helye ,és kinek legyen kuss. És a pártvezetők egy hang nélkül tudomásul veszik. Honnan,és kik írányítják ezt a baloldali barancsot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!