A kereszténykonzervatív hiánybetegségről

2013. június 07. 20:08

A praktikus buzizás felment a trafikmutyi megmagyarázásának feladata alól.

2013. június 07. 20:08
Ceglédi Zoltán
hvg.hu

„Gyáván választottatok ellenfélt. Buzizni könnyű és veszélytelen dolog. És nagyon praktikus is: három éve olyan teljhatalmú kormány vezeti az országot, amely jelét is alig-alig adja jobboldali, kereszténydemokrata elkötelezettségének. Sem az államosítás, sem a szolidaritás teljes hiánya, sem a keleti orientáció nem sorolható ide. A praktikus buzizás felment a trafikmutyi megmagyarázásának feladata alól (némely fideszes ismerősöm Facebook-oldalát elnézve például még mindig 2007-et írunk, és szoci kormány van, valahogy »nem vette észre« a 2010-es kormányváltás óta történteket, továbbra is az MSZP és az SZDSZ leváltásán ügyködik). A buzizás felment önmagam definiálása alól, a buzizás magyarázza meg, hogy templomba nem járó, Bibliát nem olvasó, a jézusi szeretet parancsát hírből sem ismerő, úgynevezett kereszténydemokrata vagyok. Fideszbe betért, besúgókat rejtegető öreg komcsikkal egy gyékényen.

Buzizni tehát könnyű és praktikus, de legfeljebb rövid távon. Az emberiséggel egyidős nemi irányultság mindig velünk volt, és velünk is lesz. Természetes dolog, igen, és ugyanolyan evolúciója van, mint más, korábban szintén előbb törvényekkel tiltott, majd a »többség ízlésére« hivatkozva korlátozott folyamatoknak. 47 éve oldotta fel az amerikai Legfelsőbb Bíróság a vegyes házasságokra vonatkozó tiltást, és 2010-ben a házasságkötések legalább 15 százaléka vegyes házasság volt, több mint kétszer annyi, mint 1980-ban. Igen, meg is csókolják egymást ezek a fekete-fehér párok, nyilvánosan is. Magyarországon az 1941. évi XV. törvénycikk még tilalmazta a zsidó és nem zsidó házasságát – ma már csak a legbeborultabb szélsőjobboldaliak tartják számon, hogy szerintük ki zsidó, és kivel szabadna házasodnia, kit csókolhat meg nyilvánosan.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peterd127
2013. június 08. 13:11
Zolikána szüksége van a kis fejében létező közéleti homofóbok fenoménjára, hogy kellően eltudjon tőlük különbözni, hogy kellően humanistának és PC-nek tűnjön
várúr
2013. június 08. 12:28
Még az sem kizárt: a fátyolkába burkolt Czeglédi Zoli vagy.
magnamater
2013. június 08. 10:04
A "legbeborultabb szélsőjobboldaliak" maguk a zsidók, akik pontosan tudják, kit nem szabad becsapni, kitől nem szabad kamatot szedni, és kinek kell kitüntetést adni, kivel szabad összeházasodni. Rettentően el vagyunk maradva a választottaktól:Mózes már több, mint háromezer éve betiltotta a gojokkal való házasodást, mi csak1941-ben értük utol őket.
magnamater
2013. június 08. 09:49
Ugyan mit kellene azon magyarázni, amit a tisztel baloldali ellenzék sokkal jobban ért: megmutyizták ők az egész nemzeti vagyont, a trafik csak a maradék - mért nem büszkék arra,hogy ők voltak a minta?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!