Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

A magyar válogatott centere elmondta, mi kellett ahhoz, hogy tiszta fejjel érkezzen az Eb-re

2024. május 29. 22:28

Varga Barnabás a bajnoki és gólkirályi címet nyert, és az Év játékosa lett idén.

2024. május 29. 22:28
Budapest, 2023. október 14.
A gólszerzõ Varga Barnabás a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk hetedik fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Szerbia mérkõzésen a Puskás Arénában 2023. október 14-én.
MTI/Kovács Tamás

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A magyar labdarúgó-válogatott és a Ferencváros centere, Varga Barnabás egy bajnoki és egy gólkirályi címmel gazdagodott a 2023/2024-es idényben, emellett az Év játékosa díjat is megnyerte, mindenképpen megérdemelten, hiszen minden versenysorozatot figyelembe véve 40 mérkőzésen 29 gólt és 11 gólpasszt írtak fel a neve mellé. Válogatott támadónk tehát önbizalommal telve készülhet az Eb-re. 

A 28 éves labdarúgó emellett a napokban meghosszabbította szerződését a zöld-fehérekkel, ennek apropóján pedig interjút adott a klub stábjának, amelyben beszélt a klubhoz fűződő viszonyáról és természetesen arról, hogyan készül az Eb-re. „Úgy gondolom, hogy eddig bevált az ideigazolásom, 

jól érzem magam a csapatnál, hála Istennek a gólok is jönnek, úgyhogy abszolút megtaláltam a helyem

 – fogalmazott Varga Barnabás. 

A labdarúgó hozzátette, „Mindig próbálom a maximumot nyújtani, természetesen az edzéseken és a meccseken is. Azt gondolom, taktikailag fejlődtem sokat. Európában focizni úgymond kicsit más, nagyobb taktikai tudást igényel. Ezen a téren mindenképpen fejlődtem, és még sokat kell is fejlődnöm, úgyhogy ezek mindenképpen pozitív dolgok. Örülök, hogy itt lehetek. Úgy gondolom, hogy kölcsönösen jó a klubnak és nekem is ez az együttműködés. Nagyon örülök, hogy hosszabbítottunk!

„Mindjárt itt az Eb, így nyilván fontos volt, hogy tiszta fejjel tudjak oda is menni, ne kelljen az átigazolásokon is gondolkodnom. Minden szempontból megfelelő az időpont”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. május 30. 05:49
gondolom kevesebbet kell inni, vagy drogozni
backstablive
2024. május 29. 23:32
Szoboszlai baràtnöje szèttàrt làbakkal. A feltöltöt szemèremajjakkal eggyütt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!