Kubatov Gábor: Kicsit szomorkás a hangulatom máma

2023. november 26. 21:08

A Ferencváros elnöke a felcsúti döntetlen után érthetően nincs a legvidámabb hangulatban, de a klub drukkerei sem lehettek igazán elégedettek a legutóbbi mérkőzés eredményével, amit kommentben is jeleztek.

2023. november 26. 21:08
Lamin COLLEY
Vámos Tamás

A Ferencváros az utolsó három bajnokján mindössze egyetlen pontot gyűjtött, Kubatov Gábornak közvetlenül a Puskás Akadémia elleni mérkőzés után – amelyről a Mandiner is részletesen tudósított – egy örökzöld sláger jutott eszébe, amelyet először (még 1965-ben) Németh József vitt sikerre, ám aztán több előadó is feldolgozta, emlékezhetünk rá a Csinibaba című film egyik betétdalaként is. 

Kicsit szomorkás a hangulatom máma...”

– idézte fel a sláger szövegét Kubatov Gábor közösségi oldalán.

A Fradi drukkerei sem örültek igazán az eredménynek

Miután a bajnokcsapat újabb pontokat veszített és lecsúszott a második helyre, a szurkolók kommentben is kifejezték véleményüket, melyekből összeszedtünk egy csokrot.

Remélem, látjátok, hogy ez a Sztankovics semmivel sem jobb edző, mint Máté Csaba volt. Ideje lenne már belátni!”

írta egyikük. Egy másik szurkoló Kobatov Gábor posztjára reagálva alaposabban is leírta, szerinte mi lehet a gond: „Nekem már három-négy hete szomorkás a hangulatom, mert magyar fronton nem nyújtjuk azt, amire képesek vagyunk. Kétszer nincs ugyanaz a kezdő tizenegy a pályán, íg hiányzik az összeszokottság, illetve vannak olyan játékosok, akik egyáltalán nem ütik meg a Fradi szintjét. Gondolok itt Pesicsre, Wingóra, Gojakra és még sorolhatnám! Hozzáteszem, májusban kell az élen lenni, és tudom, hogy ott is leszünk. Hajrá, Ferencváros!” – tette hozzá.

NAGY Zsolt
A Puskás Akadémia válogatott játékosa, Nagy Zsolt remek gólpasszal járult hozzá a Fradi elleni döntetlenhez Fotó: MTI/Kovács Tamás

„Novemberben nem nyertünk meccset...” – írta egy másik szurkoló röviden, míg megint más felidézte: „A Fehérvár elleni meccs után is írtam, hogy nem a nyeretlenség az aggasztóbb, hanem a mutatott játék. Gödörben vagyunk, Sztankovics ide vagy oda...” 

Mutatjuk Kubatov Gábor fentebb említett bejegyzését:

***

Nyitóképen: Lamin Colley találatát nem csak Kubatov Gábor, a Fradi-szurkolók sem fogadták kitörő örömmel. Fotó: MTI/Kovács Tamás

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizokkentido
2023. november 27. 06:56
Nekünk Magyarország az első és a fekete fradi a második. :)
Kozmosz
2023. november 27. 01:56
Nekem is. Ha ennek a 9-es mezűnek a bőrszinét látom.
Kozmosz
2023. november 27. 01:41
"bajnokján" bajnokiján. Így jobb.
Zjzj
2023. november 27. 00:21
Pedig igazan nincs miert szomorkodnod: Fides zalelnok vagy Orszaggyulesi kepviselo A fradi elnoke, ami az elobbi pozicioidbol adodoan biztositja, hogy egy par nagy vsallalat az adozas helyett (ami pl. fizetne a tanarok beret), adopenzek a fociba /sportba omlenek, amelybol az atlag magyarnak semmi haszna, de neked jut belole szepen…. Aztan meg sajnaltatod is magad….
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!