Elon Musk felajánlotta a venezuelai diktátornak, hogy elviszi a Marsra

2024. augusztus 02. 09:59

Musk Nicolas Madurót diktátornak nevezte és egy szamárhoz hasonlította.

2024. augusztus 02. 09:59
10th Annual Breakthrough Prize Ceremony

Nyitókép: JC Olivera/WireImage

 

Az Egyesült Államok és más országok elítélték a venezuelai választási eredményeket, amelyek az ország választási hatósága szerint Madurót egyértelmű győztesnek mutatták a fő ellenzéki jelölt, Edmundo González fölött – írja a The New York Times.

Egy szerdai sajtótájékoztatón Nicolas Maduro Musk megjegyzéseire reagálva „gyilkosnak” nevezte a technológiai milliárdost. Azzal is megvádolta Musk urat, hogy finanszírozza a venezuelai tüntetőket.

Ezt is ajánljuk a témában

„Aki szórakozik velem, az elsorvad”

– tette hozzá Maduro.

Musk korábban is részt vett a latin-amerikai politikában az X –en keresztül. Musk, akinek több mint 192 millió követője van az X–en, a portálon beszélt Jair Bolsonaro, Brazília korábbi elnökéről és Javier Milei, Argentína elnökéről.

„Maduro nem jó ember. Venezuela sokkal jobbat érdemel!”

posztolta Musk az X–en, „Az USA-nak rengeteg hazai olaj- és gázkitermelése van, és semmi sem történne gyorsan Venezuelában, így ez biztosan nem befolyásolná ezt a választást!” – tette hozzá.

„Bunyót akarsz? Akkor rajta, Elon Musk”

– mondta a venezuelau elnök kedden a televízióban. „Ahogy mi mondjuk itt: Ha te akarod, én is akarom” – tette hozzá az elnök.

„Elfogadom”írta Musk. Ha Maduro veszít, tette hozzá, a „diktátornak” le kell mondania.

„Ha nyer, ingyen elviszem a Marsra”

– üzente Musk az elnöknek.

 

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Banned310
2024. augusztus 02. 14:57
És a kedves narancskormany mégis kiáll a jó szocialisták mellett. Orbán megvétózta azt, hogy az EU állásfoglalást adjon ki a választási csalásról. Köszönjük vezető.
titi77
2024. augusztus 02. 11:23
jó beszólásai vannak. ezért is viszolygnak tőle. föleg az őrült sajtó,meg a génmódosult lények
zsocc44
2024. augusztus 02. 10:44
Trebitsch Ignác reinkarnációja ismét hazudik? A Marsra, hogyne… 26 havonta lehet 9 hónap alatt eljutni a Marsra. Egyenként kicsit hosszabb az út. Ez a hazudozó világbajnok, 1 millió embert akar oda juttatni. Ez hajónként 100 ezer fő, az általa megadott időpontig… egyébként hihető
Kovács Ubul
2024. augusztus 02. 10:24
"Magyarország megvétózta a venezuelai választást bíráló EU-s nyilatkozatot" - leszóltak MosZkvából, hiszen Maduro Putyin spanja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!