Orbán Viktor telefonon beszélgetett Ursula von der Leyennel a jövőről

2024. július 29. 08:43

Mutatjuk a részleteket.

2024. július 29. 08:43
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A magyar miniszterelnök az Európai Bizottság újraválasztott elnökével egyeztetett, derül ki Orbán Viktor friss X-bejegyzéséből. „A bizottsági elnökkel folytatott legutóbbi konzultációmat követően 

a jelöltem az Európai Bizottság tisztségére ismét Várhelyi Olivér. 

Az elmúlt öt év során Várhelyi biztos úr bebizonyította, hogy az EU pozitív erőként képes hatni a szomszédságában és azon túl is. Kiváló munkát fog végezni a következő Bizottságban!” – írja Orbán Viktor az X-en.

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. július 29. 09:26
Ez kacsa! Orbán el van szigetelődve!
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. július 29. 09:20
Vajon Ursula néni megsajnálja a kerékkötőt, és oda löki neki újra csak hogy kushadjon? Jelentősége úgysincs.
Medici
2024. július 29. 09:19
Nekem inkább megfelelő hír lett volna, hogy az Orbán a germán tetűvel nem a jövőről, hanem a némber jövőjéről társalgott volna.
csapláros
2024. július 29. 09:11
Várhelyit NEM FOGJÁK hagyni újból megválasztani a liberálnáci szélsőségesek, hiszen leváltásáról már a választási kampány során döntöttek. Csoda, ha a neve a jelöltek közé fog kerülni egyáltalán... Persze Orbán legalább megpróbálta... Mintha Hitlert hívta volna föl Horthy, egynémely zsidó elengedése érdekében. A nácik legalább hajlamosak voltak arra anno, hogy kivételként üzleteket is kössenek. Ursuláék aligha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!