Nincs megállás: az oroszok már Csasziv Jar körül is minden utat uralnak Donyeckben

2024. április 02. 08:34

Az ukrán csomópont elveszíti stratégiai jelentőségét, az oroszok tovább nyomulnak előre.

2024. április 02. 08:34

Fotó: MTI/EPA/Jakiv Liasenko

A Ria Novosztyi arról ír, hogy a Donyecki Népköztársaságban lévő Csasziv Jar városa az orosz hadsereg előrenyomulása miatt veszít stratégiai jelentőségéből az ukránok számára – erről Igor Kimakovszkij, az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió vezetőjének, Denisz Pusilinnak a tanácsadója beszélt a lapnak.

A tanácsadó hangsúlyozta: „Figyelembe véve azt, hogy 

csapataink már  csak egy kilométerre vannak Csasziv Jartól, 

az ukránok komoly problémákkal szembesülnek, hiszen ez a település számukra logisztikai csomópont. Gyakorlatilag 

minden út a mi ellenőrzésünk alatt áll,

 így az ukrán védelem számára ez a város hamarosan elveszíti stratégiai jelentőségét.”

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-74
2024. április 19. 20:44
🍓 ️ F­­­o­r­r­­­ó­­­ l­­­á­­­n­­yok sz­­ex­et ak­­­ar­­n­ak, ba­­­sz­d m­eg ők­et 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
Tiberius1
2024. április 03. 08:15
De az ukránok mit csinálnak?Ásóval is lehet harcolni.Ennyire pancserok?
P_F_Juli
2024. április 02. 10:52
"Az ukrán csomópont elveszíti stratégiai jelentőségét, az oroszok tovább nyomulnak előre.." Mindig az a terület bír stratégiai jelentőséggel, amit annak kiáltanak ki. Ha az ukránok elveszítik, már nem lesz. De az USA számára sem stratégiai jelentőségű ez a terület, a választások és Biden állapota mindent felülír, ezért ezt a megtisztelő "minősítést" komótos léptekkel, de határozottan áttestálta az EU-ra. A kihátrálásuk okán érdemes elmerengeni - ez lesz az új Afganisztán - ahol csapot-papot otthagyva nyúlcipőt fognak kötni. Majd Micron viszi tovább a zászlót (a csillagost), ha ő is menekülőre fogja. Az oroszok pedig megelégelik az ukránok pofátlanságát, és mire észbe kapnak, Kijev is "átmegy" franciába, és "Porsche" lesz.
gyzoltan-2
2024. április 02. 10:16
"Nincs megállás: az oroszok már Csasziv Jar körül is minden utat uralnak Donyeckben" Semmit nem jelent, semmit nem számít! Szentírásként lett kijelentve, hogy a zsidóság nem fog Ukrajnában vereséget szenvedni! -hát ehhez tartsátok magatokat... Európa cionista vezetése még akárhány ország haderejét hajthatja a frontra, a sakterkés alá..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!