A 2. csecsen háború „furcsa” házrobbantásokkal kezdődött

2024. március 22. 21:43

Egy dolog biztos, ezt is ki tudja használni Moszkva a háborús hangulat fokozására, amihez kiváló PR anyagot már kaptak.

2024. március 22. 21:43
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„3 egyenruhás támadó 10, más adat szerint 40 embert ölt meg egy moszkvai koncerten. Az épület ég. Nem tudható még kik a tettesek.  De a 2. csecsen háború »furcsa« házrobbantásokkal kezdődött. Érdekes egybeesés ez ugyanazon a napon amikor Peszkov retorikailag emeli a tétet. Vannak »hamis zászlós« műveletek (is). Egy dolog biztos, ezt is ki tudja használni Moszkva a háborús hangulat fokozására, amihez kiváló PR anyagot már kaptak.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Demkó Attila

Facebook

Idézőjel

Ne azt keressük, mi a mondat igazságtartalma, hanem azt, hogy miért most mondta ki.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­­­g­ö­s­­­ ­l­­á­­­n­­y­­­o­­­k­­­ ­­v­á­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
kundugyula
2024. március 25. 11:46
Egy csúszómászó vagy, Demkó.
catalina11
2024. március 24. 11:27
A 2. csecsen háború „furcsa” házrobbantásokkal kezdődött" de még furcsább "házrobbantással" kezdődött az Amerikával "szomszédos" Irak lerohanása, a tömegpusztító 3 (HÁROM) FEHÉR PORT tartalmazó boríték miatt. Ám furcsa módon akkor a ház, a WTC biztosítva volt, mert a robbantás előtt a zsidó Silverstein biztosítást kötött rá. Pár milliárd dollárt kapott is, ami jól jött, mert az épületet az azbeszttartalom miatt le kellett volna bontani. Így aztán ingyen lebontódott, ő meg pénzt kapott. Érdekes, hogy akkor a libernyákok egy percig sem tiltakoztak a teljesen átlátszó amerikai támadás miatt...
catalina11
2024. március 24. 11:21
recipkoki (rintintin) fröcsög és nyáladzik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!