Gyalázat

2024. február 27. 20:27

Nekik az a feladatuk, hogy az Öregurat áttolják novemberben a célvonalon, nem az, hogy tájékoztassák a közönséget.

2024. február 27. 20:27
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„A kollektív nyugat nem képes megvédeni négy szál drótot és egy tengerszorost néhány sivatagi martallóctól. 

Ezzel egyidejűleg azt halljuk, hogy ez a legerősebb, legrettenetesebb, leggazdagabb katonai szövetség amit a világ valaha látott és Oroszországot a végén símán leviszik kajakra az ukrán hadszintéren.  Vitatkozhatunk arról, hogy mi a nagyobb gyalázat, a gyengeségünk vagy az a szicíliai stílusú omerta amivel ezt a szőnyeg alá söprik a szemünk előtt. Hallottunk erről a támadásról a fősodrú médiában? Persze, hogy nem. Nekik az a feladatuk, hogy az Öregurat áttolják novemberben a célvonalon, nem az, hogy tájékoztassák a közönséget. 

A szégyent tovább tetézi, hogy szó sincs stratégiai meglepetéstől. A média és az elemzők hónapok óta beszélnek egy ilyen forgatókönyvről. A kábelek meg a tengerszoros nem pusztán geopolitikai erőforrások, hanem a globalizáció  szimbólumai. Ezeket kapják szét a Nyugati Flotta orra alatt semmi kis helyi gonosztevők akiket száz ötven évvel ezelőtt a vöröskabátosok igen hamar a helyükre tettek volna.”

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:28
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­ö­­g­ö­­­s­­­ ­­­l­­­á­­n­y­­o­­k­­ ­v­á­­­r­­n­­­a­­­k­­ ­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Gordon.
2024. február 29. 16:46
Valóban, ezek tényleg csak martalócok (és nem martallócok!). Nem lenne nehéz elbánni velük, egyszer és mindenkorra. De manapság rablókat-terroristákat nem szabad kíméletlenül megsemmisíteni, azt nem engedi a "homo foteljóember". A másik sarkalatos pont, hogy martalóckáink nem tudnának számottevő kárt okozni, ha valakik nem fegyvereznék fel ezeket modern fegyverekkel, sőt fegyverrendszerekkel, és nem látnák el releváns információkkal. Ezeket a "valakiket" kell nyilvánvalóan kiiktani elsősorban, nem pedig ezek bábjaira koncentrálni - azokból mindig akad új. Ennek a "valakinek" neve van: IRÁN! Itt a probléma kulcsa! Obama nem lépett fel ellenük (igaz, Bush sem), és ez egyre nehezebb és kockázatosabb lesz, minél tovább hagyják őket büntetlenül tevékenykedni.
Bunyevac1964
2024. február 28. 23:35
Semmi gond ! Tolhatják, lábbal előre és fehér lepedővel az arcán
zsolt196969
2024. február 28. 20:29
Valakii a nevemben írogat kedves mandi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!