A woke-propaganda gyöngyszeme

2024. január 26. 16:39

A fekete Ádámból persze az is következik, hogy Isten is fekete, ugyanis tudvalevő, hogy a Teremtő az embert a saját képére formálta.

2024. január 26. 16:39
Apáti Bence
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Első számú kedvencem egyértelműen az Elveszett próféciák című sorozat volt, amely az Amazon kínálatában található meg. A sorozat egy angyalról és egy démonról szól, akik természetesen szerelmesek egymásba, és ugyan az érzelmi kötődésük szinte egyértelmű, de csak a második évad végére találnak egymásra és forrnak egybe meg össze egy nagy, szenvedélyes csók formájában. Addig azonban néhányszor megmentik a világot, amely a szennyező, felelőtlen, a környezetükkel nem törődő emberek, az atomenergia és a fosszilis energiahordozók használata miatt, illetve a lényegében félhülye Gábriel arkangyal miatt kerül folyton veszélybe.

A többi angyal is egy óvodás értelmi képességeivel rendelkezik – bár mindegyik nő, és nagyrészt fekete –, de Isten sem komplett, kegyetlen, és folyton olyan döntéseket hoz, amelyek azt bizonyítják, hogy fogalma sincs semmiről, azaz egy dilettáns idióta. Láthatjuk például azt is, hogy Ádámot és Évát kiűzik a paradicsomból, amivel nem is lenne különösebb baj, azon kívül, hogy a szerelmesek feketék.

Persze ezen a ponton már szinte örültem, hogy mindössze ebben tértek el az eredeti »forgatókönyvtől«, a Bibliá­tól, hiszen az LMBTQ-aktivizmussal foglalkozó alkotók akár nagyobbat is álmodhattak volna, mondjuk akképpen, hogy Ádám párját egy transznemű nő vagy egy tagbaszakadt fekete férfi alakítja.

Majd talán legközelebb.

A fekete Ádámból persze az is következik, hogy Isten is fekete, ugyanis tudvalevő, hogy a Teremtő az embert a saját képére formálta. Oda se neki.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
megtat
2024. február 21. 15:33
Istennek, a Teremtőnek nincsen bőrszíne. A Biblia szerint Isten nem más, mint maga a lét, egy test nélküli transcendens lény. Az embert Isten a maga képére formálta, de ez nyilván a lelkére értendő, ami szintén a Biblia szerint isteni, a Szent Lélekből ered. Ne keverjük a dolgot Jézussal, aki a testet öltött Isten, és éppen sémi rassz. De lehetett volna bármi más rassz is. Ha a választott nép történetesen a Zulu lett volna, akkor Jézus éppen fekete lenne. Tehát Ádám bőrszíne valójában bármilyen lehetne, és csak az tudja az igazságot, aki személyesen találkozott vele.
Sulammit
2024. február 07. 21:11
Természetesen Ádám és Éva fehérek voltak. „Én vagyok az út, az igazság és az élet – válaszolta Jézus. – Senki sem juthat el az Atyához, csak általam. Ha engem ismernétek, Atyámat is ismernétek, de mostantól fogva ismeritek és látjátok.” Erre Fülöp kérte: „Uram, mutasd meg nekünk az Atyát, s az elég lesz nekünk.” „Már oly régóta veletek vagyok – felelte Jézus –, és nem ismersz, Fülöp? Aki engem látott, az Atyát is látta. Hogy mondhatod hát: Mutasd meg nekünk az Atyát? Nem hiszed, hogy én az Atyában vagyok s az Atya bennem? Jn 14,6-10
Aerion
2024. január 28. 18:01
egy Terry Pratchett regényt megfilmesítettek, és neki ez woke-propaganda. ------------------ A szerző nem Terry Pratchett, hanem Terry Pratchett ÉS Neil Gaiman. És ezek a könyvek eredetileg egyáltalán nem voltak voki propagandák, csak a megfilmesítésben vált voki propagandává. Ti összekeveritek a szatírát a szarral. Ha van valami, ami nem ismeri a humort, az a jelenkorban éppenhogy a vokizmus. Ennek a társaságnak egyáltalán nincs humora, amit te szatírának látsz, az ennél a társaságnál HALÁLOSAN KOMOLY. EZ a FOS úgy különbözik a monti pájtontól, mint az igazmondás a hazugságtól. Ha a vokizmussal kapcsolatban egy olyan mű készülne, mint a 'brájen élete', anno EZEK vérbosszútól lihegve verdesnék magukat a fő'dhöz.
kae-71
2024. január 27. 13:03
ez hülye egy Terry Pratchett regényt megfilmesítettek, és neki ez woke-propaganda. igaz, ez a balettos faszi nem tudja, ki az a Terry Pratchett. Korongvilág, ennyit mondok. ez a felháborodás kvázi ugyanaz, mint amikor az egyház nem engedte bemutatni angliában a Brian élete című Monthy Python szatírát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!