A szokásos menet folytatódik: a kormány akkor is ragaszkodik a sehova nem vezető „szabadságharcához”

2024. január 16. 14:43

A Fidesz EP-képviselői épp most szavazták le az Európai Parlamentben a javaslatunkat.

2024. január 16. 14:43
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„A Fidesz EP-képviselői épp most szavazták le az Európai Parlamentben azt a javaslatunkat, ami arra szólítja fel a kormányt, hogy hajtsák végre a szükséges jogállamisági reformokat a források megérkezése érdekében.

Ezt is ajánljuk a témában

A Cseh Katalinnal és két másik Renew Europe-os képviselőtársunkkal közös módosító javaslatunk célja az volt, hogy felhívja a kormány figyelmét: az Erasmus+ pénzeinek hazahozatalához sürgősen végre kell hajtania a Bizottság által kért reformokat. Ezt nagy többséggel, a fideszes képviselők ellenszavazata mellett fogadta el az EP.

A szokásos menet folytatódik: a kormány akkor is ragaszkodik a sehova nem vezető »szabadságharcához«, ha ezzel több ezer diák külföldi tanulmányi lehetőségeit, oktatók és kutatók ösztöndíjait veszélyezteti. Ma szavazott ugyanis az Európai Parlament az Erasmus+ program folytatásáról, de a Fidesz EP-képviselői a mai szavazatukkal is jelezték: eszük ágában sincs véghezvinni az általuk már beígért jogállamisági reformokat. Ezek nélkül azonban esély sincs az Erasmus+ program pénzeinek hazahozatalára.”

Fotó: Donáth Anna Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zozzó
2024. január 17. 19:59
Na idefigyelj te kibaszott hazaàruló ribanc! Tudom, neked nehèz megèrtened, ha nem azt a politikàt csinàlod, amit az emberek akarnak, akkor soha nem lesz belőled itt semmi! Persze mèg csinàlgatod a picsádat ott Brüsszelben, de nem sokàig, hidd el. Remèlem lesz majd egy olyan törvèny hamarosnan Magyarorszàgon, hogy a hozzàd hasonló hazaàruló kurvàk megkapják a nekik járó jutalmat. Nem, nem az eurókkal kitömött böröndre gondolok, hanem a sittre, ahol majd minden este cigàny nők kefèlnek majd meg cicamica....
bokrosbirka
2024. január 17. 15:46
Romántum nem kellene egy kicsit csendben maradni.
Cséfy
2024. január 17. 13:22
Utáljuk a pátcsaládodat, meg a természeteset is, a bántalmazó-lelkész, MSZP-s apáddal, a rákosi-titkár nagyapáddal. Téged meg jobban utálunk, mint Kádár Jánost!
Ad majorem Dei gloriam
2024. január 17. 07:58
A te politikai karriered az, ami nem vezet sehova.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!