Sufnituninggal akarták az oroszok megvédeni tankjukat – katasztrófa lett a vége (VIDEÓ)

2023. augusztus 14. 11:30

Esélyük sem volt a túlélésre.

2023. augusztus 14. 11:30
null

A korábban Twitterként ismert X-re került fel egy felvétel, amelyen egy T-80BV harckocsi látható. A tank tornyára felerősítettek egy, a szokásosnál alacsonyabb madárkalitkát, melyet aztán az orosz-ukrán háború másik legendás eszközével, Kontakt-1-es reaktív páncélzattal (ERA – Explosive Reactive Armour) pakoltak tele. A reaktív páncélzat célja, hogy beérkező lövedékek energiáját egy ellenrobbanással hatástalanítják. A páncélzat a drónokat még csak-csak meg tudja fogni, a nagyobb sebességgel becsapódó lövedékek ellen azonban a tapasztalatok szerint nem sokat ér. 

Így történt ez a videón látható tankkal is, amelyet teljesen elpusztítottak az ukránok, a reaktív páncélzat ellenére is.

A felvételt itt nézheti meg:

Nyitókép: X-képernyőfotó

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. augusztus 14. 13:06
Érik a nagy ukrán szopás Kupjanszknál. A ruszkik 20 km-es frontot nyitottak..
dupree
2023. augusztus 14. 12:10
Ez már egy eleve kilőtt harckocsi volt, csak a videó kedvéért vittek oda drónt, meg egy ATGM-et.
Jospehe998
2023. augusztus 14. 12:04
Szóval indul a videó egy közeli felvétellel. Persze mikor a becsapódás megtörténik és a robbanás akkor már fél kilométerről megy a felvétel. Zoom gombot csak ismerik mert az elején használják vagy csak inkább a videót vágjak össze mert így mindent el lehet hitetni az emberrel.
Sztrovacsek
2023. augusztus 14. 12:04
Mindeközben azt írja az újság, hogy: "Újabb hídfőállásokat hoztak létre az ukránok a Dnyeper oroszok által megszállt keleti partján" Mikor is írta meg a mandi hogy az ukránok átkeltek a Dnyeperen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!