Újabb Wagner-egységek érkeztek Belaruszba

2023. július 17. 20:31

A Wagner-zsoldosokat a múlt hónapban rövid ideig tartó lázadásuk után küldték belarusz területre.

2023. július 17. 20:31
null

Egy megfigyelő csoport szerint több mint 100 orosz zászlót és Wagner-jelvényt viselő járműből álló konvoj érkezett Belaruszba – számolt be a Belaruski Hajun nevezetű aktivista csoport a Telegramon.  A jelentésük szerint a zsoldosok az ország hatóságai által felajánlott tábor felé tartanak.

 

A csoport szerint ez volt a harmadik Wagner-konvoj, amely a héten belaruszba érkezett.

 

A Wagner-zsoldosokat a múlt hónapban rövid ideig tartó lázadásuk után küldték belorusz területre.

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tuners
2023. július 19. 18:25
Nem tudom. Az nagyobb szégyennek tűnt mikor egy évig foglaltak el egy várost, közben folyamatosan nyüszített hogy nincs elég lőszer, majd a műveletek befejezése után 2500 tonna lőszert adtak vissza. Szerintem seggfájása van hogy ő már nincs a húsosfazék közelében. Valakinek nincs egy jégcsákánya már, de tényleg? Pont gondolkodtam, hogy LEGALÁBB ezt a majmot már nem kell hallgatni négyóránként, igen eltűnt az utóbbi hetekben. Kicsit korai volt az öröm.
vamonos
2023. július 17. 21:15
Nyilván nem "illegalitásba" vonultak Belaruszba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!