„Nem szabad félnünk szembeszállni a diktátorokkal és az önkényuralommal” – üzenték Navalnijnak az Oscar-gálán (VIDEÓ)

2023. március 13. 06:24

A Navalnij című film nyerte meg a legjobb dokumentumfilmnek járó Oscar-díjat.

2023. március 13. 06:24
null

Mint ahogy azt a Mandiner is megírta, a Navalnij című dokumentumfilm nyerte meg a legjobb dokumentumfilmnek járó Oscar-díjat. A díj átadása közben az Oscar-gála résztvevői üzentek az épp orosz börtönben ülő aktivistának:

„Alekszej, a világ nem felejtette el a mindannyiunknak szóló létfontosságú üzenetedet:

Orosz-ukrán versengés az Oscarért: „Nem akarok egy asztalhoz ülni az oroszokkal"

Egy ukrán árvaházról és az orosz ellenzéki vezér Navalnijról készült dokumentumfilm is bekerült az Oscar-jelöltek közé, ami miatt kitört az orosz-ukrán nyilatkozatháború.

Nyitókép: Alexander NEMENOV / AFP

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kotucso
2023. március 14. 08:12
Hollywoodból, a buzi narkós orgiákon valóban nem kell félni szembeszállni Putyinnal. Próbálná valamelyik ottani korcs mindezt Oroszországban. Kurva könnyű a partvonalon kívűlről pofázni.
DE JÓ
2023. március 13. 11:21
Bármibe lefogadtam volna, hogy lesz valami ukrán párti vagy orosz ellenes díjazott...
HunCsz
2023. március 13. 10:49
Hát mi más nyerne a világkiráyság softpowerében, mint egy hazúg propaganda film egy elmeháborodott, bebukott CIA ügynökről. A gond csak az, hogy meg kellene vizsgálni, hogy mennyivel csökkentek világszinten a fantáziátlan, ócska amerikainak mondott soft power célzatú filmbe ültetett agymosások? Ezzel nem dicsekednek. Bukni fogtok
zordmorgo
2023. március 13. 08:58
"Nem félhetünk, nem szabad félnünk szembeszállni a diktátorokkal és az önkényuralommal, bárhol is üssék fel a fejüket”" Könnyen pofáztok, nektek senkivel soha nem kellett szembeszállni. Menjen börtönbe miatta a másik, még buzdítsátok is. Barmok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!