Az elhíresült sálas képpel emlékezik a „szlovék” kormányfőre Megadja Gábor

2022. december 15. 21:33

Eduard Heger három héttel azután bukott meg a bizalmi szavazáson, hogy szlovák sálat tett Orbán Viktor nyakába.

2022. december 15. 21:33
null

Kirobbant a belpolitikai válság Szlovákiában: bizalmi szavazáson buktatták a miniszterelnököt – számoltunk be csütörtök délután a hírről. Északi szomszédunkban így már a második időközi kormánycsere valósulhat meg a 2020 februári választás óta, Igor Matovic után Eduard Heger sem húzta ki a ciklus végéig.

Utóbbi akkor került be legutóbb a magyar hírekbe, amikor három héttel ezelőtt szlovák szurkolói sálat tett a korábban nagy-magyarországos sálban meccset néző Orbán Viktor nyakába. „Észrevettem, hogy Orbánnak régi sálja van, ezért ma adtam neki egy újat” – szúrt oda kollégájának november végén Heger.

Úgy tűnik, ezt nem felejtette el neki Megadja Gábor, aki ezzel a képpel „emlékezik” a megbukott „szlovék” kormányra.

Nyitókép: Eduard Heger, Facebook

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. december 16. 16:21
Selyemsál Selyemzsinór Kötve, hiszem, hogy ebből valami jó lesz.
Sany Xepi
2022. december 16. 15:06
Szép Szlovákia nyakát lepi sálom.
Pelso j.
2022. december 16. 13:09
micsoda hír, de izgi...
buvu
2022. december 16. 11:26
Nem a kormány bukott meg, hanem az amcsi pénzen összetákolt hazaáruló egylet. Az elnökasszonyról a választások előtt 3 hónappal még a szomszédai sem tudtak, ki lett találva egy "környezetvédelmi aktivista" kép, ami soem volt és be lett ültetve. Aztán volt egy nyomdász meg a felesége a tesója és egy iskolatársa és láss csodát, itt egy párt, aki megnyeri a választásokat, ja hogy piti áfacsaló, kit érdekel. Kollár sejk, 10 asszony, 11 kölyök, a pártja ő maga + 3 exfeleség. 4 fő kell egy asztaltársasághoz nemde? HAsznosan bólogat, cserébe fél áfával működnek a sífelvonók Donovalin. Végül a mi Ricsink (Sulík). Nem volt még olyan kormány a megyében, melyet nem buktatott meg. Ment a verkli a parlamentben, hány euró volt egy igen szavazat? Ki emlékszik már erre, végül elfogyott a pénz is és akadt pár lelkiismeretes ember, akinek a gyomra tovább nem bírta....Vivát európa!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!