„Van, ami örök!” – Orbán Viktor a magyar-lengyel barátságról

2022. október 06. 18:15

A magyar kormányfő a prágai rendkívüli EU-csúcson beszélgetett Mateusz Morawieckivel a két ország közös kapcsolatáról.

2022. október 06. 18:15
null

Orbán Viktor friss Facebook-poszttal jelentkezett a prágai rendkívüli EU-csúcsról. A kép tanúsága szerint a magyar miniszterelnök tárgyalt Mateusz Morawieckivel, Lengyelország kormányfőjével.

– írta Orbán a posztban.

Kapcsolódó

Prágába utazott Orbán Viktor
A magyar miniszterelnök is részt vesz a rendkívüli EU-csúcson a cseh fővárosban. Bővebben is érdekel... 

A magyar miniszterelnök is részt vesz a rendkívüli EU-csúcson a cseh fővárosban.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Péterffy
2022. október 07. 12:33
Jó fejek szerintem a lengyelek. Látják, hogy a nyugatnak felszopás jövedelmező, de a gyomruk nekik is nyilván forog tőle. A Verhofstadt cinikus kirohanása viszont most törést okozott bennük, ez az a szint, amit már ők sem hajlandóak benyelni. Az oroszok nagyon csúnyán megkínozták őket a történelmükben, így nekünk kissé túlzásnak hat az ottani russzofóbia, de én úgy gondolom, hogy ha mi elfogadást és megértést várunk másoktól a magyar kultúra irányába, akkor nekünk is el kell tudnunk fogadni, hogy arrafelé az orosz a világ főgonosza. Egyet persze nem kell értenünk, de emiatt nem szabad a kapcsolataink rovására elítélni őket. Ahogy a mondás tartja: "az ellenségem ellensége a barátom". Azt már csak én teszem hozzá fejben, hogy "...ha büdös, ha nem".
syphax
2022. október 07. 08:37
"ÖRÖK" A LENGEYEL.MAGYAR: "POLAK-WENGER DWA BRATANKY"--LEHET HIBÁSAN IROM-IDÉZEM, DE MINDEMKI ÉRTI AZ IDÉZETTEK LÉNYEGÉT. ÉS PERSZE "ÖRÖK" A "NYUGAT"--AMIT MA EU-NAK HIIINAK----GANAJSÁGA. MINDKÉT ORSZÁGGAL KAPCSOLATBAN DE INKÁBB SZEMBEN!
Trombitás Keresztély
2022. október 07. 03:43
A képen Döbrögi okoskodik, a lengyel meg kétkedve hallgatja. A nagy örök szerelmükről meg csak annyit, hogy kb. hetente változik, hogy éppen imádják vagy utálják egymást, annak függvényében, hogy Ursula néni milyen ígéreteket tesz a segílyke küldésére. Most éppen mindketten az illibernyák szamárpadban ülnek, ezért nagy a szerelem. 👨 ‍ ❤ ️ ‍ 👨
Madasa Hatter
2022. október 07. 00:21
Ha valaki egy kicsit is érti a testbeszédet, az pontosan tudja hogy a képen az látható amint Orbán elmagyarázza épp hogy mi volt, hogy miért történt, hogy van most és hogy mi lesz, és úgy általában is megmondja hogy mi a "stájsz" Kivaló politikus
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!