Patkánytámadás Bukarestben

2021. július 29. 07:29

Egy orvos elmondta, hogy az elmúlt évek alatt többször előfordult már ilyen patkánytámadás, dea román fővárosban az ilyen esetek ritkának számítanak.

2021. július 29. 07:29
null

Egy fiatal férfit harapott meg kedden az utcán egy patkány Bukaresten, a Grădina Icoanei park közelében − írja a Krónika. Az áldozatot azonnal kórházba szállították, ahol veszettség és tetanusz ellen is kapott oltást, ugyanis a patkányok rengeteg fertőző betegséget terjesztenek.

A férfi elmondása szerint alig ment ki az utcára, csak az ételrendelését vette át, amikor a kapu előtt a rágcsáló beleharapott a lábujjába. Az őt kezelő orvos elmondta, hogy az elmúlt évek alatt többször előfordult már ilyen patkánytámadás, de Bukaresten az ilyen esetek ritkának számítanak. Elmondta, hogy volt olyan eset, hogy a gyereket az arcán harapta meg a rágcsáló.

Nyitókép: MTI Fotó, Kovács Attila

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. július 30. 09:08
A legelő patkány azt hitte a lábujjra, hogy patkánylegelő
egripeti77
2021. július 30. 07:05
Valahogy véletlenül Bukarestben történik ilyesmi...
nempolitizálok
2021. július 29. 15:50
Bangóné Bukarestben nyaral. Vigyázni kell a románoknak az ugyancsak ott nyaraló momentumosok szállása körül is.
rollotomasi
2021. július 29. 09:51
Nem kell ennek nagy feneket keríteni. A patkányok a megfelelő pillanatban át fognak állni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!