Azt is megfigyelték, hogy az ékszerekkel eltemetett emberek csontjai szénizotóp-tartalmukban is különböztek. Ugyanilyen szénizotóparány jellemezte a vizsgált állatcsontokat is . Ez azt sugallja, hogy az ékszerekkel eltemetett emberek fogyasztották a helyi marhák húsát.
Akik csecsebecsék nélkül feküdtek a sírokban, azok csontjai nem tartalmazták a jellegzetes mennyiségű szénizotópot, ami azt jelentheti, hogy nem fogyasztották a helyi jószág húsát.
A gazdagabb emberek földtulajdonosok lehettek
Szintén feljegyezték, hogy a marhacsontok szénizotóp-tartalma alapján az állatok a nyílt mezőkön legeltek, mivel a széles, napsütötte mezőkre járó mai szarvasmarháknál ugyanez az izotóparány figyelhető meg, szemben a részben fák árnyékában élő, növényekkel táplálkozó marhákkal.
Mindent összevetve az eredmények alapján az ékszereikkel eltemetett emberek, akik a helyi marhák húsát ették, földtulajdonos családok tagjai lehettek, akik a javakból többet birtokoltak, mint az ékszertelen sírokban fekvők. Ez a közösségen belüli korai vagyoni egyenlőtlenséget támasztja alá.