Halálos kimenetelű hajóbaleset történt Salzburgnál

2019. augusztus 05. 16:16

Eddig két utas holttestét találták meg.

2019. augusztus 05. 16:16

Egy vadvízi evezős hajó borult fel az Inn mellékfolyóján, a Salzachon, a Salzachöfen nevű turistalátványosság közelében. A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetnek egy szemtanúja volt, a hatóságokat is ő értesítette. Jelenleg a hajóra erősített kamera felvételeit értékelik; hogy megtudják, hányan utaztak a járművön. Egyelőre azt is vizsgálják, mi okozhatta a balesetet.

A közeli Golling település tűzoltóságának parancsnoka, a mentési munkálatokat vezető Peter Schluet elmondta, hogy eddig két ember holttestét sikerült kiemelni a vízből. A hajó többi utasát még keresik. A mentési akcióban száz vízi mentő és tűzoltó, valamint 15 hegyi mentő vesz részt, de jelen vannak a helyi Vöröskereszt mentőegységei is.

(képünk illusztráció)

(MTI)

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patkánynak sem nevezhető férgek
2019. augusztus 06. 09:12
Ki az a 13 szellemi toprongy féreg, akinek tetszik ez a hír, és miért?
annamanna
2019. augusztus 06. 00:52
"A mentési akcióban száz vízi mentő és tűzoltó, valamint 15 hegyi mentő vesz részt, de jelen vannak a helyi Vöröskereszt mentőegységei is." Egy két személyes kajakra. Azért ez szép.
3M..
2019. augusztus 05. 21:27
Ha a kajak egy hajó, akkor a babakocsi egy autó? Szebb Jövőt!
formaegy
2019. augusztus 05. 18:37
Várom Gyurcsányné, Kunhalmi, Vadai, Cseh Katalin, Donáth Anna, Bősz Anett, és a hozzájuk tartozó ellenzéki kanok felháborodást! Felháborító, hogyan történhetett ilyen! Amúgy: Őszinte részvétem az elhunytak hozzátartozóinak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!