The New York Times: Bombát küldtek Hillary Clintonnak és Barack Obamának is

2018. október 24. 16:13

Az újság meg nem nevezett rendőrségi forrásokra hivatkozva azt jelentette, hogy a robbanószerkezetek a Soros György lakására küldött csőbombához hasonlatosak. 

2018. október 24. 16:13

Robbanószerkezetet küldtek Hillary Clinton volt demokrata párti elnökjelölt és Barack Obama korábbi elnök címére is – értesült a The New York Times című lap szerdán. A robbanószerkezetet mindkét politikus esetében az irodájukba küldték, és a levelek között találták meg. A The New York Times meg nem nevezett rendőrségi forrásokra hivatkozva azt jelentette, hogy a robbanószerkezetek a Soros György lakására hétfőn küldött csőbombához hasonlatosak. 

A rendőrség már vizsgálja az ügyet, közleményt egyelőre nem adtak ki, és a hatóságok  egyelőre nem is kommentálták a történteket. Hétfőn Soros Györgynek a New York államban lévő Katonah településen lévő villájának  postaládájában helyeztek el robbanószerkezetet, amelyet az egyik alkalmazott talált meg. 

Az esetet terrorcselekménynek minősítették, a vizsgálatban a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is részt vesz, és keddtől terrorelhárító szakembereket küldtek minden olyan New York-i helyiséghez, amelynek bármi köze is van Soroshoz.

(MTI)
 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phötön
2018. október 24. 19:35
Csak Hillaryt fel ne robbantsák! Osztódással is tud szaporodni!
krotak
2018. október 24. 18:16
Nyílt titok, hogy a diktatúrák támogatják a terrorizmust. Egyre kifinomultabbak a módszereik. Ott tartunk, hogy bélyegnek álcázott csőbombát ragasztanak a borítékra, melyben Berni, és Andris megköszöni Gyuri bácsinak a nyaralást.
csuszka
2018. október 24. 17:49
Fejezzük már be a baromságokat. Elképzelésünk sincs arról ki küldte a bombákat. Szerintem ha Sorosék küldték volna maguknak akkor kicsit később veszik észre, mondjuk épp mielőtt megérkezne a küldötthöz. Valószínűleg egy elvakult trumpista hülye lehetett, aki megpróbálta eltenni láb alól azokat, akiket gyűlölt, csak nem voltak erre túl jó eszközei. Nemrég egy elvakult anti-trumpista hülye valami hasonlót próbált meg (levelet küldött az elnöknek) ugyanennyire bugyután.
kérdés
2018. október 24. 17:47
Extra védelmet kapnak. Bonyolódik a szaudi helyzet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!