Bombafenyegetést jelentettek két Brüsszelbe tartó repülőről

2016. augusztus 10. 20:50

Két Brüsszelbe tartó repülőről is bombafenyegetést jelentettek. A hatóságok komolyan vették a fenyegetést, de végül mindkét gép sikeresen leszállt a Zaventem nemzetközi repülőtéren.

2016. augusztus 10. 20:50

Bombafenyegetést jelentettek két utasszállító repülőgépről, mielőtt megkezdték volna a leszállást Brüsszel nemzetközi repülőterén – írta a Le Soir francia nyelvű belga napilap szerdán. A bejelentést követően a Zaventem nemzetközi repülőtéren teljes készültségbe helyezték a mentők és a tűzoltók egységeit. A szövetségi ügyészség szerint a fenyegetés „elég komoly” ahhoz, hogy vészhelyzeti intézkedéseket hozzanak – írta a napilap.

Időközben mindkét gép sikeresen leszállt a Le Soir tudósítása szerint. Az egyik gép Oslóból, a másik Stockholmból érkezett. Az oslói gép egyik utasának beszámolója szerint a gépen lévők épségben elhagyták a repülőt.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
felcsúti
2016. augusztus 11. 00:14
Már a 444 is viccelődik a holokauszon! Tiszta kurucinfok lettek ők is http://444.hu/2016/08/10/ujabb-holokauszt-tetteseket-asott-elo-a-nemet-nacivadasz-hivatal
felcsúti
2016. augusztus 11. 00:12
Megint elműlt egy nap holo nélkül! Ezt az antiszemétizmust! Szerencsére a "németek" résen vannak Újabb holokauszt-tetteseket ásott elő a német nácivadász hivatal A német igazságügyi minisztérium nemzetiszocialista bűnösöket üldöző hivatala (német neve: Zentrale Stelle der Landesjustizverwaltungen zur Aufklärung nationalsozialistischer Verbrechen) talált nyolc új gyanúsítottat. Az életkoruk 89 és 98 között szóródik, és mind a Gdanskhoz közeli Stutthof koncentrációs táborban dolgoztak. Négyen férfiak, ők mind őrök voltak, négyen pedig nők, akik főleg irodisták. További csavar, hogy páron közülük csak 17 évesek voltak a cselekmények elkövetése idején.
felcsúti
2016. augusztus 10. 23:56
Van még olyan hogy rémhírterjesztés?
adam
2016. augusztus 10. 21:23
Egy szürke szerdai nap, semmi más...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!