Szétszakadt egy vonat Dél-Szlovákiában

2018. szeptember 05. 11:42

A Kassára tartó gyorsvonat nem messze Lévától szakadt szét a Körkép szerint.

2018. szeptember 05. 11:42

Szétszakadt ma délelőtt a Pozsonyból Kassára tartó R 811 Sitno gyorsvonat – írja a Körkép. „09 óra 55 perctől leállították a forgalmat a Garamkálna–Léva szakaszon, ugyanis szétszakadt az R 811-es vasúti jármű szerelvénye“ – tájékoztatott a Szlovák Vasúttársaság (ZSSK).

„A kettészakadás az első és a második vagon között történt“ – mondta Tomáš Kováč, a ZSSK szóvivője, majd hozzátette, hogy ilyen esetben automatikusan működésbe lép a fékrendszer, így nem volt szó életveszélyes helyzetről.

A szerelvény egyik részét Lévára, míg a másikat Garamkálnára viszik, ahonnan autóbusszal szállítják tovább az utasokat. A szétszakadt gyorsvonat teljes késése 120 perc.

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2018. szeptember 09. 08:05
Már nagyon hiányolom az "Ez is csak a zorbányi rezsim miatt történhetett"-című agymenéseket!!! Hahó TótaW, Jámbor, Sebes, Lakner, TGM. és a többiek, éééébresztőőőő!!!!!!!
még fokozza
2018. szeptember 05. 18:39
Szétszakadt a szerelvény és a felgyulladva a levegőbe repült azután háromszor belecsapódott a földbe!
bunko_jobbos
2018. szeptember 05. 17:47
Valójában szenzációs a hír, de ugye nem a vonat szakadt szét, hanem eloldott a vagonok közti csatlakozás. Ez már nem olyan jó újságírói szöveg. A vonat szétszakadt jobban hangzik.
yanoo
2018. szeptember 05. 12:34
Egyszer Bulgáriából jöttem haza, még a nyolcvanas évek közepén, Várnából indultunk és kb. negyven perc múlva szétszakadt a vonat.Olyan hirtelen fékezett be, hogy a mi kocsinkban a folyosón leszakadt a mennyezet.:)))) Amúgy van ilyen, nincs egy hónapja, hogy a váci vonalon és a körvasúton egy nap alatt két tehervonat is szétszakadt.Na, ez mondjuk, ritkaság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!