LMP: Fedezet nélkül blöff a munkahelyvédelmi terv

2012. augusztus 15. 18:22

A kormány munkahelyvédelmi akcióterve mögött nem áll fedezet, ezért egyelőre az csak blöffnek minősíthető – vélik a Lehet Más Politika parlamenti frakciójának tagjai

2012. augusztus 15. 18:22

Az LMP szerint megfelelő fedezet nélkül blöff marad a kormány munkahelyvédelmi terve. Szél Bernadett és Vágó Gábor országgyűlési képviselő az MTI-nek szerdán küldött közleményében azt írta: a munkahelyvédelmi akcióterv, amelyről Orbán Viktor miniszterelnök levélben tájékoztatja a választópolgárokat, „még csak óriásplakátokon létezik”. A kormányfő által ismertetett tíz ponthoz kapcsolódó törvényeket még nem tárgyalta az Országgyűlés, megvalósításuk fedezet nélkül több mint bizonytalan, az akcióterv forrásaként megjelölt 300 milliárd forint ugyanis nincs megalapozva a jövő évi költségvetésben – közölték.

Az LMP-s képviselők szerint már csak a kormánynak nem tűnik fel, hogy az embereknek levélben kifejtett magyarázatok helyett olyan felelős kormányzásra van szükségük, amely „szakít az eddigi, a gazdaságot recesszióba taszító, a szegénységet és kiszolgáltatottságot növelő, felelőtlen és rögtönzésekre alapuló gazdaságpolitikával”. Azt is megjegyezték, hogy véleményük szerint a főleg a munkahelyteremtéssel összefüggő kérdésekből álló nemzeti konzultáció kudarcba fulladt, mivel a kérdőíveket a megkérdezettek 7 százaléka küldte vissza.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. augusztus 16. 10:27
Az lmp odaadja a pénzét, amit mint tt kap.. Ja azt nem !!!!!!!!
bébá
2012. augusztus 15. 18:55
Nem veszi észre (dehogy nem,csak erölködnek)az új szdsz ,hogy már nincs helye a magyar közéletben!!!
hátakkor
2012. augusztus 15. 18:44
Az LMP maga egy fedezetlen blöff
nyugalmazott tanár
2012. augusztus 15. 18:29
Fedezet nélküli blöff az LMP minden hőbörgése. Folyamatos a mindenben csak rosszat láttatni ócska mószerolás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!