Négyéves drogturnéra indul Stohl

2011. augusztus 15. 11:07

A színész-műsorvezető 4 évig lesz egy mentálhigiénés alapítvány arca. Hogy miként teljesíthető Stohl missziója, ha szeptemberben jogerősen elítélik, nem tisztázott.

2011. augusztus 15. 11:07

Stohl András hónapok óta próbálja a balesete kapcsán rá vetülő reflektorfényt a gyermekkori drogprevenció hasznára fordítani. A színész most szerződésben vállalta, hogy évekre elkötelezi magát az ügy mellett: havonta egyszer részt vesz egy drogprevenciós tréningen és évente egy segélykoncert szervezésében is szerepet vállal.

Stohl a Fókusznak kifejtette: „A gyerekeknek egészen egyszerűen nincs semmiféle ellátásra lehetőségük, pedig igenis nagyon komoly probléma a gyerekek körében a kábítószer és az alkohol. Én azért vállaltam, hogy négy éven keresztül minden hónapban minimum egyszer elmegyek egy ilyen beszélgetésre, mert talán akkor életben tudjuk tartani azt a figyelmet, ami sajnálatos módon a baleset kapcsán kialakult rólam” - tette hozzá.

Hogy miként teljesíthető Stohl missziója, ha szeptemberben jogerősen elítélik, nem tisztázott.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2011. augusztus 16. 15:19
Stohl ! nem érzed, hogy gyomorforgató, és hányinger ez a nyomulásod?????????
raven_89
2011. augusztus 16. 13:24
Szerintem Stohlnak egy 4 éves börtönturnéra kellene indulnia inkább...
barkzso
2011. augusztus 16. 09:22
Megsúgták már neki az ítéletet? Remélem nem. Rács mögé vele, példát statuálni!
Stanc
2011. augusztus 16. 00:32
Nem turnéra kellene indulnia, hanem ellenkezőleg, a rácsos kapu irányába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!