Marco Rossi elnézést kért az észtek elleni kő-papír-ollózásért

2023. március 26. 14:40

„Azért kérek én elnézést, mert mindenért én vagyok az első számú felelős, ami a pályán történik” – fogalmazott a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

2023. március 26. 14:40
null

A bolgárok elleni, hétfői Eb-selejtezőt megelőzően Telkiben sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó-válogatott – számolt be az NSO.

Először Szoboszlai Dominik csapatkapitány válaszolt az újságírói kérdésekre, majd Marco Rossi szövetségi kapitány. Szoboszlai Dominik először is arról beszélt, mire számítanak az Eb-selejtezőkön az ellenfelektől.  

Rossi elmondta, hogy „Hamis kilencessel és centerrel is jó játékra vagyunk képesek, mindkettőre alkalmas a csapat, mindkét opció talonban van, egyiket sem vetjük el”. Hozzátette: „A kő-papír-ollózás kapcsán itt az alkalom, hogy elnézést kérjek a történtekért.

„Az előfordulhat, hogy Dominik mint első számú, kijelölt tizenegyesrúgó megbeszéli a fiúkkal, s lemond erről a lehetőségről (akár Schäfer András javára is), de ezt nem olyan módon kell megtenni, ahogy pénteken történt. Ezt megbeszéltük, többször ilyen nem fog előfordulni” – szögezte le a szövetségi kapitány. 

 

***

Nyitókép: Földházi Árpád

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
21 gramm
2023. március 27. 08:35
Nem is értem miért kellettt ezért bocsánatot kérni. Oldották a feszkót.
Igazszó
2023. március 27. 08:15
Megkésett és szánalmasan kevés.
..--..
2023. március 26. 22:46
-zsoltkom- Marco Rossi az egy ügyű. Nincs véleménye a focin kívüli dolgokról. Marco Rossi a szakbarbár... körülbelül Nagy Feró minőség emberanyagban és Orbán-lojalitásban. Mintha nem is lenne Olaszország a hazája.
Ben Jeremiah
2023. március 26. 20:51
Szerintem nincs ebben semmi. Jó arcok, Szoboszlai meg is mondta, hogy mivel ő a csk, nem akarta magához ragadni a lehetőséget. És amúgy ez egy játék, én kifejezetten örültem, hogy láttam, hogy nem felejtették el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik