Vágó hitlerezik egy nagyot a Facebook-oldalán

2023. március 21. 16:20
A DK-s politikus a náci diktátor álláspontjával azonosítja a magyar kormányét.

Vágó István mindössze annyit írt a Facebook-oldalára, hogy „Előzmények...”, de a posztja illusztrálásául felhasznált korabeli újságkivágások alapján egyértelmű, hogy Hitler békére vonatkozó álláspontját párhuzamba állítja a magyar kormányéval.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Olyanok, mint Móricka, csak nekik mindenről Hitler jut az eszükbe. Még az első Orbán kormánynál, amikor természetesen szintén mindennap felszámolták a demokráciát, folyamatosan Weimarral jöttek, hogy tessék, hitlerék is demokratikus választáson kerültek hatalomra, aztán tessék, mi lett a vége.
Hülye hasonlatot (erős csúsztatással) mindenre lehet találni, Counter is folyamatosan azt csinálta itt.

What the World Rejected
Hitler's Peace Offers, 1933- 1939
Foreword
Even many people who consider themselves well-informed about Adolf Hitler and the Third Reich are ignorant of the German leader's numerous efforts for peace in Europe, including serious proposals for armaments reductions, and limits on weapons deployment, which were spurned by the leaders of France, Britain and other powers.

Amit a világ elutasított. Hitler békeajánlatai 1933-1939.

Meg emberek millióinak a fölösleges gyilkolását is:

"Casablancai konferencia (1943): a feltétel nélküli megadás elvét és az →angolszász hatalmak közös stratégiai elveit a háború hátralévő idejére meghatározó értekezlet."

Béke helyett feltétel nélküli megadásig harc.

Csak mondom, hogy a Peace-MIR felirat minden hivatalos UEFA rendezvényen szerepel. Mellesleg a vietnami háború idején minden mostani Bidenszponc LMBTQ libsi flower power a békéért tüntetett:

https://www.youtube.com/watch?..

https://www.uefa.com/insideuef..

Akinek hadat üzen a brit világbirodalom és a francia világbirodalom az provokálva vagyon eléggé. Látom, nem szeretnél beszélni a gázkamrákról.

Azaz, fél éve kezembe került valami 1993 körüli újság, olyan alja gyalázkodás ment az akkori szereplők (írókat és egyéb értelmiségieket is beleértve, nemcsak politikusokat) ellen, amit ma is megállná a helyét.
Csak röhögök, amikor ma azt mondják baloldalról, hogy "igen, bezzeg Antall még igazi konzervatív volt", "igen, Orbán az első kormánya alatt még demokrata volt, csak utána ment át diktátorba" - mindig a múltat relativizálják, mert az már nem fog ellenük szavazni, de ugyanők annak idején ugyanúgy szidták őket.

Ritka hülye lett ebből a nádvágóból.
Úgy látszik, hogy a Feletó közelsége tényleg megrontja az embereket.

A dékás László Imre volt az is, aki "véletlen nyelvbotlás miatt" Mengelét mondott Mandela helyett. Normális embernek eszébe sem jutna Mengele.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés