Kedves ifj. Szergej Kuznyecov és Senkó Zsombor!

2023. március 14. 13:06

Tóth Edu
Facebook
Óriási tévedésben vagytok, amikor azt hiszitek, azért nézzük azt a fantasztikumot, amit nyújtotok, mert olyan fantasztikusak vagytok. NEM!

„Egy tízéves kisfiú a másodosztályú MTK-Diósgyőr meccs szünetében gálajelleggel rávezeti a labdát a Diósgyőr kapusára, aki kivédi (úgy, hogy azért még reflexre is szüksége van), majd a kissrác még egyszer megpróbálja, de a kapus azt is megfogja. Bravó! Aztán elrúgja a labdát, elég a bohóckodásból!

A Diósgyőr edzője szerint ez oké:

»Rúgjon az MTK-nak gólt a gyerek« – reagált erre egy olyan labdarúgó-példakép fia, akinek az apukája miatt több ezer gyerek kezdett el a kilencvenes években focizni.

Igen, ifjabb Szergej Kuznyecovról van szó, a magyar nemzeti bajnokság történetének egyik legjobban bevált légiósának a fiáról.

Gyerekek. Na ők aztán tudnak lelkesedni. Ahogy én rajongtam Roby Baggio-ért ‘94-ben…

Vagy ahogy Baresi-ért, utána meg Papin-ért, majd Cantonáért és a pécsi Ulveczki Zoliért…

Felnőttként rég láttam ilyen kiábrándító jelenetet. Nem azt mondom, hogy a kapus, Senkó Zsombor nézze hülyének a srácot és nagyon direkt engedje be, hanem azt, hogy a második próbálkozásnál vetődjön el és guruljon be a kapuba az a labda.

És nem azért, mert a születésnapja van, hanem azért, mert az első lövést a fiú korosztályának 95%-a nem védte volna ki.

Kedves ifj. Szergej Kuznyecov és Senkó Zsombor! Óriási tévedésben vagytok, amikor azt hiszitek, azért nézzük azt a fantasztikumot, amit nyújtotok, mert olyan fantasztikusak vagytok. NEM!

Azért visszük ki a gyerekeinket focimeccsekre, mert olyan tűz ég a szemükben, amit nehezen tudunk mással pótolni.

Tehát a lényeg, hogy több tiszteletet követelek a hat és tíz év közötti gyermekeknek Zsombor, tőled meg főleg, ifjabb Szergej, mert ha még eddig nem esett volna le, nekik köszönhetitek, hogy most ott vagytok, ahol.”

Nyitókép: Képernyőmentés

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

minden második kezdőrúgós rá szokta vezetni mostanában. felnőttek is. és én még nem láttam olyat, hogy a kapus direkt védeni akarta volna.
a kapus egy f@szparaszt volt, ezen nincs mit szépíteni. Ha dobott volna egy lepkét, majd odaszalad és lepacsizik az örömködő kissráccal, akkor most nem arról cikkezne mindenki, hogy mekkora paraszt, hanem hogy milyen jó fej volt.
az ő döntése volt, most viselje el a köz megvetését. azét a közét, aki egyébként a fizetését hónapról hónapra összeadja adó formájában

Jól látni a Sátán 10 százalékos részesedését a tárdadalomban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés