A bevándorló író szerint a migránsok öröklik Németországot, miután kihalt az ország lakossága

2023. január 29. 7:57
Behzad Karim Khani azt üzente, „az időre játszhatunk, ami nektek nincs”.

„Kihalófélben vagytok, és az országotoknak a következő 15 évben évi mintegy négyszázezer új munkaerőre van szüksége, ez körülbelül egymillió bevándorlót jelent évente. Valószínűleg mi, migránsok fogjuk örökölni ezt a földet. Szóval itt az időre játszhatunk, ami nektek nincs” – a német–iráni író egyik berlini lapban megjelent üzenetéről a V4NA számolt be, amelyet a Magyar Nemzet szemlézett.

A lap szerint hamar körbejárták a világsajtót azok a képsorok, amelyeken a migránsok szilveszterkor gyakorlatilag szétvertek több német nagyvárost, többek között Berlint, ahol rengetegen megsebesültek. A zavargásokat nagy felháborodás követte, ami nagy vitát generált a különböző világnézeteket vallók között. Ennek kapcsán mondta el a véleményét a német bevándorlási politikáról Behzad Karim Khani német–iráni író és kommentátor, akit tízéves korában családjával együtt politikai menekültként fogadtak be Németországba Iránból.

 

Nyitókép: Autóbusz kiégett roncsa a berlini Neukölln kerületben 2023. január 3-án. Szilveszter éjjel a tűzijátékok helytelen használata miatt a berlini tűzoltók több mint 1700 segélyhívást kaptak és 38 esetben támadás érte őket.MTI/AP/Markus Schreiber

Összesen 219 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A lap szerint hamar körbejárták a világsajtót azok a képsorok, amelyeken a migránsok szilveszterkor gyakorlatilag szétvertek több német nagyvárost, többek között Berlint, ahol rengetegen megsebesültek. A zavargásokat nagy felháborodás követte, ami nagy vitát generált a különböző világnézeteket vallók között."

A világsajtót lehet, hogy körbejárták, Németországot viszont nem. Ott ha meg is említik, szokás szerint "fiatalok" az elkövetők, ha másodgenerációsok, akkor "német állampolgárok", ha friss bevándorlók, akkor erről szó sem eshet. És mindig melléteszik, hogy az igazi veszély a szélsőjobboldal, a hozzászólások közül pedig gondosan szűrik, ha valaki ellen merne mondani ennek a doktrínának - ha saját nevén szólt hozzá, akkor előtte azért a biztonság kedvéért írnak az őt alkalmazó cég HR-esének, hogy "nézzék, milyen szélsőjobboldali nézetekkel rontja a cég hírnevét XY, milyen lépést terveznek ez ügyben?"
Ez lényegében az "elit árulása", nagyon nehéz érdemi lépéseket várni ott, ahol a sajtó, a nagy cégek és a politikusok döntő többsége az állampolgárok érdekei ellen vannak - ahogy egyébként ugyanez igaz az összes nyugati országra.

Ezt mondták a palesztinok is a zsidóknak Izraelben, amir a válasz mára az lett, hogy ott a zsidók termékenységi arányszáma magasabb lett, mint az araboké! Így is lehetne- csak ehhez erős nemzettudat, veszélyérzetben az összetartás, hazaszeretet, vallási közösség és hagyományos család szükségesek, a társadalom bináris szerkezetének (nő-féfi) megőrzésével. Nyugaton ebből mi is áll rendelkezésre?

A száz évvel ezelőtti Európában egy ilyen megnyilvánulás után vagy helyben agyonütötték volna az illetőt vagy azonnal hazazavarták volna. Akiknek ilyen cinikusan és következmény nélkül bele mi-zhet és ti-zhet a képükbe egy befogadott muszlim senkiházi, azok valóban, már el is vesztek. Én azonban nem vagyok nyugodt felőlünk sem, mert itt él köztünk legalább egymillió korlátolt, aki azért hisztizik, mert még nem nyitottuk meg a határainkat a hódító muzulmánok előtt, és hárommillió, akinek teljesen mindegy, mi történik körülötte. A cseheket és a szlovéneket pár év alatt megdolgozták, a szlovákok sem állnak ettől messze, és meglehet, hamarosan a lengyelek többsége is globalista-föderalista kormányt választ. Senki ne gondolja, hogy mi védve vagyunk az önfeladó szellemi ragálytól.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés