Már exportálni is akarják az LMBTQ-lobbit

2022. november 22. 10:40

Hollik István
Facebook
A német családügyi miniszter bejelentette az LMBTQ-lobbi új németországi vívmányát, a „queer élet” akciócsomagot.

„Tessék?

A német családügyi miniszter bejelentette az LMBTQ-lobbi új németországi vívmányát, a »queer élet« akciócsomagot.

Többek között ezeket a célokat jelölik meg:

Az LMBTQ*-közösség nemzetközi érdek-védő kommunikációs tevékenységének támogatása, kiterjesztése más országok területére

Egyenlő kezelés EU-s szinten, Németország külképviseletiben a diplomácia területén fokozott érzékenyítés és az aktivitások serkentése

Tehát már exportálni is akarják az LMBTQ-lobbit és a társadalmi mérnökösködést és gender-ideológiákat, többek között Magyarországra is.

Előre leszögezzük, hagyják békén a magyar családokat és gyerekeket!”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Persze, álprobléma. Nincs is LMBTQWERT... lobbi.

Fuss neki újra, logorrhoeádat lehetetlen olvasni, értelmezni.

Kérésed parancs (Hollik minden szava igaz):
"International: Among other things, the Federal Government wants to strengthen the rights, representation and resources of LGBTIQ* in development cooperation and foreign relations. "

https://www.bundesregierung.de..

"...queer élet akciócsomagot"

A micsodát??? :D

Rossz hírem van lipsi troll, Hollik visszafogottan összegezte a német LMBTQ agymenést. Íme a teljes lista:
-Bár az LMBTIQ jogai nemzetközi emberi jogi védelem alatt állnak, ezeket a jogokat gyakran megsértik. Az LMBTIQ emberi jogainak védelme és előmozdítása világszerte a német emberi jogi politika fontos része és átfogó feladata, valamint a fejlesztési és feminista külpolitika szerves része.
-A Szövetségi Külügyminisztérium és a Szövetségi Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Minisztérium a civil társadalommal szoros együttműködésben kidolgozott egy LMBTI integrációs koncepciót. A koncepció előírja, hogy az LMBTIQ emberi jogait következetesen figyelembe kell venni a külpolitikában és a fejlesztési együttműködésben. Célja, hogy megerősítse azokat a civil társadalmi szervezeteket, amelyek helyi, regionális, szupraregionális vagy nemzetközi szinten az LMBTIQ emberi jogokért, valamint a szexuális irányultságon és nemi identitáson alapuló megkülönböztetés ellen dolgoznak.
-Az LMBTIQ kérdéseket továbbra is érvényre juttatják a német külpolitika és az állami fejlesztési együttműködés intézményeiben, valamint azok eljárásaiban és tevékenységeiben (többek között oktatás és képzés, figyelemfelkeltő munka, az LMBTIQ kérdéseknek az országstratégiákba és a jelentéstételbe való beépítése révén).
- Az LMBTIQ jogok, képviselet és erőforrások megerősítése a fejlesztési együttműködésben és a külkapcsolatokban a fejlesztési és feminista külpolitika keretében, beleértve a külföldi kulturális és oktatási politikát és a válságkezelést; -
- A szövetségi kormány a párbeszédben és a többoldalú fórumokon egyre inkább kiáll az LMBTIQ*-ügyek mellett, és támogatja például az ENSZ szexuális irányultságon és nemi identitáson alapuló erőszak elleni védelemmel foglalkozó független szakértőjének megbízatását.
- A német kormány elkötelezett a szexuális és reproduktív egészséghez és jogokhoz való egyetemes hozzáférés célja mellett, és két- és többoldalú fejlesztési együttműködésében aktívan kiáll ennek érdekében. Ennek során megfelelően figyelembe kell venni az emberek szükségleteit és aggodalmait minden sokféleségükben, beleértve az LMBTIQ személyeket is.
- Az LMBTIQ kérdésekkel kapcsolatos elkötelezettség erősítése a kétoldalú párbeszédben és a többoldalú fórumokon az Egyenlő Jogok Koalíciójában betöltött német társelnökség keretében
- A szivárványcsaládok és az azonos neműek házasságának/partnerségének elismerése valamennyi tagállamban, annak minden jogi következményével együtt;
- Az LMBTIQ ügyekért kiálló civil társadalmak védelmének megerősítése, különösen az újságírás, az aktivizmus, a tudományos élet, a kultúra és az emberi jogok területén, többek között az Elisabeth Selbert kezdeményezéshez hasonló támogatási és védelmi programok kiterjesztésével, valamint a különösen veszélyeztetett személyek befogadásával és az egyszerűsített és biztonságos pályázati eljárás biztosításával.

Szerintem kapsz tőle egy diszlájkot, pedig meg is köszönhetné...

Ma ilyen napom van....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés