Megszámolni nehéz, hányszor mondta ki Orbán Viktor nevét az árnyékkormányinfón Dobrev Klára

2022. október 01. 15:41

A TikTokon kezdett el terjedni a Dobrev Klára árnyékkormányinfójáról készült gyűjtés.

2022. október 01. 15:41
null

A közösségi oldalra feltöltött, összevágott videóból vehető észre igazán, mi volt a DK EP-képviselőjének fő üzenete a héten tartott árnyékkormányinfóján. 

 

@lippenyit #dobrev #árnyékkormány ♬ original sound - Lippi

Kapcsolódó

Gyurcsány árnyéka – Mi a DK célja az árnyékkormánnyal?
Árnyékkormányt alakított Dobrev Klára vezetésével a DK. De mit is jelent ez a fogalom, és mit szeretne mindezzel a Gyurcsány-párt elérni? Elemzésünk. BŐVEBBEN...

Árnyékkormányt alakított Dobrev Klára vezetésével a DK. De mit is jelent ez a fogalom, és mit szeretne mindezzel a Gyurcsány-párt elérni? Elemzésünk. ...

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bajuszkirály
2022. október 03. 14:36
1. Ki hatalmazta fel ezeket, hogy (árnyék)kormányt alakítsanak? SENKI. 2. Milyen pénzből teszik ezt? Az adófizetők pénzéből? Az gáz. Vagy esetleg a nemzetközi ballib tőkések pénzéből? Az még nagyobb gáz.
Szőke Ciklon
2022. október 03. 12:03
Azért már, legalább mi ne hívjuk őket sem KORMÁNY-nak, sem a latrokat MINISZTER-nek, mert ahhoz parlamenti választást kéne nyerniük. Erre legközelebb 2026-ban lesz lehetőségük. Az nem elég, hogy a keresztapa, meg a keresztanya, olyan dékás demokrácia módjára, játékból annak hívják, hívatják magukat. Nagyot csattanna, teljesen nevetségessé tenné (ami valójában így is az) ezt a dékás árnyék valamit, ha mondjuk a MI Hazánk is állítana egy ilyen árnyék valamit. Persze, ők azért annál komolyabbak, nem teszik nevetségessé magukat.
csjanos
2022. október 03. 09:45
....ez a büdösszájú némber azt hiszi hogy az orbánozás elég lesz....pfuj
Tinóru
2022. október 02. 21:36
A Magyaroknak még a kommunistákból is a legalja jutott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik