Komlódi Gábor az ATV-ben: a kormány „a háborús áldozatok zsírján sütögeti a pecsenyéjét”

2022. szeptember 30. 15:34

Az ügyvéd szerint a kormány kommunikációja a háborút illetően tisztességtelen.

2022. szeptember 30. 15:34
null

Az ATV Civil a pályán című műsorának volt nemrég a vendége Komlódi Gábor ügyvéd, aki a Magyarországot is negatívan érintő szankciókról is kifejtette a véleményét. A vendégek felidézték, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök visszavonatná a már érvényben lévő szankciókat és nem támogatja újabb csomagok bevezetését sem.

Krug Emília műsorvezető a témát úgy vezette fel, hogy a Brüsszel által bevezetett szankciók bár jelenleg „fájnak Európának, de közép- és hosszú távon sokkal jobban fájnak Oroszországnak”. Krug ehhez kapcsolódóan megjegyezte, hogy a kormány ennek a kijelentésnek az első felére helyezi a hangsúlyt, és „ebben van igazság” – zárta gondolatmenetét a műsorvezető. 

„Nincs minderről egy normális közbeszéd a kormány részéről” 

Komlódi Gábor minderre úgy reagált, hogy „nincs minderről egy normális közbeszéd a kormány részéről.” 

Úgy véli, azt kellene kommunikálni, hogy „sajnos nincsenek más eszközeink, és a szankciókra azért van szükség, hogy belekényszerítsék az orosz elnököt a béketárgyalásokba”, ami ugyan fáj, de meg próbálnak mindent megtenni annak érdekében, hogy ebből a lakosság minél kevesebbet érzékeljen – mondta Komlódi.

Majd azzal folytatta, hogy mindezek helyett a kormány

Nekik az számít, hogy egy belpolitikai sikert tudjanak kovácsolni ebből a kommunikációs őrületből,  amit ők erőltetnek már február óta” – hangsúlyozta. Komlódi ezt követően azt hangoztatta, hogy a kormány kommunikációja tisztességtelen.  

Az említett műsorrészletet alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Faterohm52
2022. október 01. 20:41
Látom a balos agyhalott elvtársaknak a trágárságon kívül többre nem futja. Egy keveset kellene művelődni, hogy megüssétek az itteni nívót. Addig javaslom a 444 komment felületét.
Kristály
2022. október 01. 18:51
A te zsirodban kellene sütögetni.
cinkegolyó
2022. október 01. 15:25
Mi közünk a háborúhoz?
Krupp Skya
2022. október 01. 15:19
Én megértem a bácsit, ilyem ÁVH-s fejjel mégis mit mondhatna,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik