Pulai-revü

2022. szeptember 30. 15:02

Újabb derűs perceket okozott Pulai András. A Publicus Intézet ügyvezetője ezúttal a Hír­klikk hasábjain sziporkázott.

2022. szeptember 30. 15:02
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Újabb derűs perceket okozott Pulai András. A távolt fürkésző közvélemény-kutató és humorista, a Publicus Intézet ügyvezetője ezúttal a Hír­klikk hasábjain sziporkázott, fellépése már-már felülmúlta tavaszi produkcióját. 

(Pulai nevettető az áprilisi elsöprő kormánypárti siker előestéjén azzal állt a nyilvánosság elé: »Zárul az olló, az ellenzék aktivitása magas, a Fidesz-szavazóknál elbizonytalanodás tapasztalható«. Csupán 17 százalékot tévedett. Három héttel később még rátett egy lapáttal: »Ha ma mérnénk, simán lehet, hogy az jönne ki, a Fidesz-kommunikáció nem működik.« Magára valamit adó szakember ilyenkor pályát szokott módosítani, az érzékenyebbje bakonyi illegalitásba vonul. De nem Pulai. »Ilyen ez a popszakma« – magyarázta utóbb a »nyitva maradt ollót«.)

Mostani produkciója sem nélkülözi a vérbő humort – bár ő valószínűleg nem tud erről. Most az Orbán-kormány legújabb nemzeti konzultációján élcelődik. Vegyük észre, figyelmeztet, a kormány ezzel az egész szankcióellenességgel csak önmagát próbálja meg kirángatni a gödörből. A valóságban a Fidesz soha nem látott mélyrepülésben van. (Az időközi választások mást mutattak – ez Publicus-mérés lehet…)

Nem árt, ha tudjuk, folytatja Pulai, bizalmi vákuum alakult ki a kormányzattal szemben, ezért vették elő újból ezt a trükköt. Orbán azt igyekszik a fejekbe sulykolni, hogy az unió szankciói nem Oroszországnak, hanem nekünk ártanak. Csakhogy láthatjuk, amint a szemünk előtt dől össze az orosz társadalom és gazdaság. Én speciel nem látom. Ellenkezőleg, Putyinék elképesztő megtollasodásáról szólnak a hírek.

És így tovább… Remek a műsor.”

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2022. október 03. 10:00
Pulai a baromságaival tartja fent az érdeklődést maga iránt. Többet foglalkozik vele a sajtó és a közvélemény, mint a többiekkel. Kizárni nem lehet, úgyis lehozza valamelyik internetes oldal.
olajfa1
2022. október 01. 15:31
Ez a nyitott-zárt-hülyeollós Pulai nem tudja hogy télen fűteni kell? Nem csak Magyarországon, hanem Nyugat-Európában is pl Németországban is? No és nem tudja hogy a műtőben meg a CT-ben meg a röntgengépet meg a hegesztőgépek stb stb NEM GYERTYÁVAL MŰKÖDNEK???... Az a nagy hülye aki ezt a Pulai nevű keretént még meg is hallgatja!...
Felvidéki MAGYAR
2022. október 01. 12:36
Tenyérbemászó a pofája és még rosszindulatúan hülye is!
Kivűlálló
2022. október 01. 07:24
Ki az a Pulai...? Csak nem az a táskásszemű majom...? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik