Bohár Dániel: Jakab Péter már az ajtót sem találja a munkahelyén

2022. szeptember 27. 15:42

A Megafon influencere szerint a Nép pártján mozgalom vezetője szomorú, hogy nem kapott szerepet Gyurcsány Ferenc árnyékkormányában.

2022. szeptember 27. 15:42
null
A parlamenti ülésszak elrajtolásával Bohár Dániel, a Megafon riportere újból feltűnt a képviselői irodaház körül, hogy feltegye sokszor kíméletlen kérdéseit az ellenzéki honatyáknak.

Legutóbb Jakab Péterrel, a Jobbik bukott elnökével, a Nép pártján mozgalom vezetőjével találkozott, aki az asszisztensével, Molnár Enikővel érkezett az épülethez.

Bohár többek között, azt kérdezte Jakabtól, hogy hogy esett neki, hogy Gyurcsány Ferenc nem vette be az árnyékkormányba. Az ellenzéki politikus nem reagált és a kérdést azzal igyekezett elodázni, hogy azt mondta: „nekünk van még miről beszélnünk” – hangzott el. Erre Bohár úgy reagált, hogy „hát például erről. Kíváncsi vagyok a véleményére.

Jakab Péter ezután egy kicsit kellemetlen helyzetbe került, mert mint az a videón is látszik, eltévesztette a képviselői irodaház bejáratát.

Erre a Megafon munkatársa úgy reagált, hogy

Erre az új baloldali mozgalom vezetője zavartan úgy reagált, hogy „mindig váltogatják itt a bejáratot.” A riporter itt megjegyezte, hogy már nem sokáig kell az irodaházba járnia. Erre Jakab Péter visszakérdezett, hogy tud-e valamit Bohár, amit ő nem.

„Nincs támogatottsága” – jegyezte meg erre a Megafon munkatársa.

A villáminterjúról készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
emesealma
2022. szeptember 28. 10:37
Nem kedvelem a Bohárt, de most azt tudom mondani, hogy ejha, 5 db mekkora sav 25 másodperc alatt... :D Nagyon szemét! Mindezt úgy, hogy azokon a lépcsőkön kellett közben botorkálni.... Respect.
zuriktodor
2022. szeptember 28. 07:54
Miért kell még ezzel a gyökérrel foglalkozni?
briganti
2022. szeptember 28. 04:43
ezt a PVC szagú buta prolit! ez az egyik legnagyobb tévedése volt az embereknek, hogy ez a proli csótány helyzetbe került. Isten bocsásson meg nekik.
Házam Hazája
2022. szeptember 28. 01:08
Volt egy családja, amit Mammuszra cserélt, kidobták a mammuszgyárból, ..... Nem csoda, hogy nem leli a ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik