A globalisták szerint mégiscsak működnek a szankciók...

2022. szeptember 23. 19:38

Bekezdések
Facebook
A Telex.hu nem állt meg azonban félúton az ostobaság szupersztrádáján.

„Hiába sulykolják Orbánék, nem igaz, hogy Putyin járt jól a szankciókkal – ezzel a címmel közölt cikket a Telex.hu. A hírportál szerint valójában a szankciók nagyon is működnek, bár azt azért legalább elismerik, hogy a háború megállítására rövid távon valóban nem voltak alkalmasak. Persze ezt nehéz is lenne tagadni, hiszen Putyin éppen most rendelt el részleges mozgósítást Oroszországban, és egyelőre nem látszik a háború vége, de még a közepe sem. A Telex.hu nem állt meg azonban félúton az ostobaság szupersztrádáján, mondván Putyin ellenlépésként használt zsarolása a gázzal olyan hideg zuhany, amely pár éves időtávon akár nagyon jót is tehet Európa energiabiztonságának.

Hát ja, csak Európa győzze kivárni azt a néhány évet. A szankciók miatti gondok ugyanis nem majd, hanem most, már jelentkeznek. S tetszik vagy nem tetszik a globalistáknak, Orbán Viktor kormányfőnek nagyon is igaza van: Oroszország egyelőre egyre csak gazdagodik a szankciók miatt, az Európai Unió pedig valóban lábon, sőt, tüdőn lőtte saját magát. S mire esetleg a Telex.hu portálnak egyáltalán igaza lehetne, addigra ki is vérzik.

Százával, ezrével jelentek meg cikkek arról, hogy orosz gáz nélkül, de akár a drága gáz használata mellett is, rengeteg cég mehet tönkre Európában, ami óriási munkanélküliséget, gazdasági visszaesést hozhat. Egymást érik azok a cikkek, amelyek a lakossági fogyasztók nehézségeiről írnak, Európában mindenhol óriási az infláció, és egyelőre lövése sincs senkinek, hogy a válságot hogyan oldják meg. Ha ehhez még idén megérkezik Tél tábornok díszegyenruhában, és kemény hidegek köszöntenek az öreg kontinensre, akkor olyan világ lesz, amit most még el sem tudunk képzelni.

Na majd akkor, fagyoskodás, éhezés és brutális gazdasági összeomlás mellett, valamikor januárban írja meg újra a Telex-hu, hogy működnek a szankciók. Aztán szaladjanak messzire az európai népek, legfőképpen a magyarok haragja elől!”

Kapcsolódó

Wall Street Journal: Az európai energiaválság egyik nagy nyertese az amerikai gazdaság
Érdekes szankciós fejleményről számolt be a híres amerikai gazdasági lap. Szerintük az Európát érő károk örökre fennmaradnak. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Bekezdések Facebook-oldala 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én nem is olvasom.

A G7 kimatekozta, hogy viszonylag enyhe tél esetén nem lesz probléma.....
Valamiért kételkedem ebben.

De az ugye megvan, hogy Magyarország is a "nyugathoz" tartozik????

Szovjet-Oroszországból elég volt 45 év. Soha többet Nagy Medve!!

"Putyin: Mi a Szovjetunió? A történelmi Oroszország!"
Vagyis Putyin cár elvtárs szerint még nincs kinőve...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés