Bolgár György, az LSD és a saját magáról adott útijelentés

2022. szeptember 20. 20:29

Mező Gábor
A Hálózat
Bolgár György Gulyás Márton vendége volt. Rávettem magam, és belenéztem az adásba, bár eddig sikeresen elkerültem az ismert rádiós pályafutását.

„»Hm« – Gulyás Márton nem egyszer reagált így a beszélgetés közben. Ellentmondani, kutakodni nem akart [az már szinte ellenséges lenne, és ez azért egy baráti, már-már mosakodásra is jó portré-interjú volt, az »igazi ellenség« közös a Klubrádióval, és az már nem az imperializmus, hanem Közép-Európa Darth Vadere, Orbán Viktor], de egy jó »hm« mindenre jó. Akár finom jelzésre is. Én is szívesen használom.

Ne vegyük el, Gulyás kétségtelenül ügyes, és Bolgártól eltérően sokkal kevésbé szektás. Főleg mióta nem vörös-festékezik, és kicsit szolidabb imázst kapott. S persze ostobának sem tűnhet: azért csak kimondta, hogy a Bolgár által elmesélt esti mesék azért ellentmondásban vannak azzal, amit hallott az ember. [Vagy amiről tud, tehetnénk hozzá]. Hogy ennyire szabadelvű volt a Rádió, hogy a fiatal Bolgár csakúgy kimehetett Londonba a választásról tudósítani.”

Nyitókép: Partizán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés