The Washington Times: Orbánt Viktort tartják a dallasi CPAC legmegosztóbb alakjának

2022. augusztus 05. 08:53

A lap szerint az Orbánnal szemben megfogalmazott bírálatok mögött a sajtószabadság megnyirbálása és a Putyinnal való kapcsolattartása áll.

2022. augusztus 05. 08:53
null

A The Washington Times sorra vette a Dallasban megrendezett CPAC felszólalóit. Mint írták, a dzsemborin a konzervatívok erőt kívánnak demonstrálni. A lap a lista végén említi a magyar miniszterelnököt, akire az esemény legmegosztóbb résztvevőjeként hivatkoznak.

A cikkben felidézték Orbán Viktor csütörtök esti nyitóbeszédét is. Mint írták, a magyar kormányfő

a keresztény értékek hangsúlyozásával és a globális berendezkedéssel szembeni bizalmatlanságával lelkesítette a jelenlévőket.

Az Orbánnal szemben megfogalmazott bírálatok mögött a sajtószabadság és a bírói függetlenség megnyirbálása, valamint a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel való kapcsolattartása áll a The Washington Times szerint.

Kapcsolódó tartalom:

Orbán Viktor a CPAC-en: A globalisták mind elmehetnek a pokolba, én Texasba jöttem!
Amerikának össze kell fognia Magyarországgal, a progresszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok, valamint több Chuck Norrisra és kevesebb nőimitátorra van szükség. Összefoglalónk Orbán Viktor dallasi beszédéről! Bővebben...

Nyitóképen Orbán Viktor miniszterelnök és Matt Schlapp, az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) elnöke az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján Dallasban. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Kapcsolódó cikkek

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. augusztus 05. 16:34
Mi lehet most a Szelőhegyi birtokon?
bölcsbagoly
2022. augusztus 05. 14:56
Csak abban kételkedem, hogy ez a WT-ból van, az ugyanis nem liberális lap - ahogy a cikk jelzi - hanem keményen konzervatív! Valszeg a WPost-tal tévesztette össze a szerző! De ha mégis, akkor WDc lakóit már semmi sem mentheti meg a piszitől, woke-től, cancel culture-től!
Burdisgarage
2022. augusztus 05. 12:45
Bármi, csak ne kelljen a beszéd tartalmáról beszélni.
csulak
2022. augusztus 05. 12:39
Lattuk az adast eloben WT, de ott csak dicsertek es meltattka Orban Viktort, lehet jobb lenne ha ti is meghallgatnatok a beszedet mielott baromsagokat firkaltok !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik