Gyökeresen átalakul, rá sem lehet majd ismerni a Facebookra

2022. július 22. 6:27
Megtörtént a hivatalos bejelentés is: először csak a telefonokon, majd a webes felületeken jön a rég nem látott mértékű változás.

Megtörtént a hivatalos bejelentés, a Meta megerősítette a hetek óta terjedő pletykákat, miszerint gyökeresen átalakul a Facebook. Először csak az okostelefonokon jönnek az újítások, majd a webes felületen. Azt is közölték, hogy a szokásoknak megfelelően a ráncfelvarrás fokozatos, nem mindenki kapja meg egyszerre, a tervek szerint nagyjából egy hét alatt éri el az összes felhasználót.

A nagy újdonság a dupla hírfolyam: lesz a Home (ezt látjuk alapban, ha elindítjuk az alkalmazást) és a Feeds, amire opcionálisan átválthatunk. A Feeds nagyjából az, amit eddig facebookos hírfolyamként ismertünk, az ismerőseink posztjai, a követett oldalak bejegyzései, illetve a csoportok posztjai kerülnek ide, ahol tagok vagyunk.

A hirdetések nem szűnnek meg, viszont eltörlik az ajánlott posztokat, ugyanis egy új, alapértelmezett fal készül belőlük, ahova mehetnek azok a posztok, amelyek az algoritmus szerint érdekelhetnek minket. 

Kiemelt kép: Facebook

 

 

 

 

 

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés